Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-03-2006   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Posta Kutusu

Alıntı:
kafeyelmer adlı kullanıcıdan alıntı
profilime imza olarak resim eklemek istiyorum nasıl yapabilirim hareketli yada hareketsiz iki türlüde ekleyemiyorum yardım lütfennnnnnnn
Bu tür sorular için lütfen ilgili forum konusunu kullanın:
http://www.msxlabs.org/forum/site-ve...ellikleri.html

Üst tarafta bulunan Hızlı Bağlantılar'a ardından İmza Düzenle'ye tıklayarak imza düzenleme ekranına gidebilirsiniz. (Kullanıcı KP altından da bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.)

İmzalarda kullanılabilecek resimlerle ilgili bazı kısıtlamalar var, kısıtlamaları geçerseniz uyarı mesajına göre gerekli düzenlemeyi yaparsınız.
Foruma Nasıl Resim Eklenir?

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-10-2006   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Forumu nasıl kullanırım? - Forum özellikleri...

Alıntı:
ELa_GözLüM adlı kullanıcıdan alıntı
Alıntı:
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı
Alıntı:
ELa_GözLüM adlı kullanıcıdan alıntı
Slm hayirli geceler tskler hsbdum oncelikle efem ama sizin bu forum benim oldugum forumalrdan cok farkli buldum bazi seyleri ben burd ayapmiyourm mesala flahs eklemek istedim flahs btonu bulmadim birde ben deyisik sesli resimli siirler yapiyorum baska forumda onlardan eklemek isterdim buraya ama sizde mediya playr da yok gordugum kadari ilee bana flahs konusunda ayrdimci olursaniz sevinirim tskler saygilar efem

Günaydın,
Size vereceğim bağlantıda eklemek istediğiniz eklerle ilgili tüm kodları bulabilirsiniz.
Tekrar hoş geldiniz.

Saygılarımla

http://www.msxlabs.org/forum/misc.php?do=bbcode

slm ozur ama bu verdiginiz linkdende birsey anlamadim efem yeni konu actigimda ki ordaki utste olan btonlarda olmasi yazim flahs diye resim kutusu var ama ne mediya playr nede onu gorebildim bu site cok farkli vede bunlari iyicene ogrenmek isterim yardimci olursaniz sevinirim bu linklere baktigim halde cozemedim
saygilar iyi aksamlar size

Foruma eklemeyi istediğiniz video, flash ekler için kod listesinde verilmiş şu özelliklerden faydalanabilirsiniz:
Flash için:
[*flash=dosyaadi]width=200 height=100[/flash]
Video için:
[*embed]http://dosyaadi[/embed]
MP3, vb. için:
[*audio]http://http://dosyaadi[/audio]
Bilgi: (*) İşareti bulunmamalıdır.

Alıntı:
Suris adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba..
Biliyorum başınızı çok ağrıtıyorum ama bir ricam var sizden.

Ben mangayı güncellerken önceki açtığım konuyu değiştir/sil butonundan yapıyorum diğer sitelerde.Böylece manga daha derli toplu duruyor. Mangayı takip edenlere de kolaylık oluyor.Ama bu forumda sanırım değiştir/sil butonu yok.

Buna bir çözüm getiremez miyiz?

Mesaj geçildikten sonraki ilk 15 dakika için Düzenle/Sil özellikleri açıktır.
Eski 03-11-2006   #13 (mesaj-linki)

Konu açarken forumun şu özelliğinden faydalanılması sanırım mevcut konu olup olmadığı hakkında yardımcı olacaktır, zira bazen yapılan aratmalar neticeyi vermeyebiliyor.
Önce açmak istediğiniz konunun forumuna gidin.
Örnek:
Türkiye'den / Satırlarla Türkiye / Türkiye'nin İlleri

konu1.PNG

Konu yazan yere tıklarsak, forum içerisindeki tüm konular alfabetik olarak sıralanacaktır. Alttaki resimde görüldüğü gibi:

Eski 04-01-2007   #14 (mesaj-linki)

Youtube'dan foruma video eklemek artık çok daha kolay.

[*youtube]kod[*/youtube]

*Yıldızları eklemeyin.

Kod bölümüne, video'yu izlediğiniz sayfadaki adres satırının sonunda bulunan v='den sonraki kodu girmeniz yeterlidir.

Örneğin:

youtube koduyla eklenmiş örnek video:

Flash koduyla eklenen youtube videoları da çalışmaya devam edecektirler.
Eski 06-01-2007   #15 (mesaj-linki)
bLueyeSsS
Cvp: Forumu Nasıl Kullanırım? - (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme)

SeLam AkradaşLar ßen Aranıza Yeni KatıLdım Ben Kendime ÖzeL Bi İmza NasıL HazırLayabiLirim Şimdiden YardımLarınız İçin Teşekkür Ederi..*
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
foruma video ekleme kodu, html resim ekleme kodu, nasıl resimli müzik yaparım, resim ekleme, resim ekleme kodu, siteme müzik ekle, siteme müzik eklemek istiyorum, siteye resim ekleme kodu, siteye video ekleme kodu, video ekleme kodu,
Forumu Nasıl Kullanırım? - (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Resim Nedir? Resim Sanatı virtuecat Güzel Sanatlar 6 08-08-2008 17:29
Full ve Çok Kullanışlı Programlar medievil_55 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 12-03-2008 21:33
Kaleci penaltı kullanırsa.. NoRanynn Karışık Flash'lar/Video'lar 0 19-08-2006 13:34
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15015507 saniyede (75.10% PHP - 24.90% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz