Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-01-2007   #21 (mesaj-linki)
alperalp2007
Cvp: MsXLabs.org - Teknik Problemler

Umarım bu yeni sunucu gerçekten iyi bir perfornmas gösteririr. Biraz işlem uzun sürsede hak veriyorum sizede. Ama bence msxlabs ta çok geçmişte kalmış mesajların silinmesi lazım böylece forum içi gezinme kolaylaşır. Msxlabs'ın milyonlarca üyesi var ve milyonlarca mesajI var. Başka hiç bir forum bu kadar yükü kaldıramaz. Size tşk ediyor çalışmalarınızın devamını dört gözle bekliyorum.

HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. UMARIM SIKINTILAR YOK OLUR MESAJLAR ARASI VE FORUMA GİRERKEN HIZLI GEÇİŞLER YAPARIZ.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-01-2007   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
alperalp2007 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Umarım bu yeni sunucu gerçekten iyi bir perfornmas gösteririr. Biraz işlem uzun sürsede hak veriyorum sizede. Ama bence msxlabs ta çok geçmişte kalmış mesajların silinmesi lazım böylece forum içi gezinme kolaylaşır. Msxlabs'ın milyonlarca üyesi var ve milyonlarca mesajI var. Başka hiç bir forum bu kadar yükü kaldıramaz. Size tşk ediyor çalışmalarınızın devamını dört gözle bekliyorum.

HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. UMARIM SIKINTILAR YOK OLUR MESAJLAR ARASI VE FORUMA GİRERKEN HIZLI GEÇİŞLER YAPARIZ.
Henüz milyonlarca üyemiz yok, milyonlarca konu ve mesajlarımızın olmadığı gibi.
Ama olacak!

Eski 24-01-2007   #23 (mesaj-linki)
alperalp2007

Umarım çok yakında olur. Ama önemli olan üye sayısı değil üyelerin foruma verdikleri değer. 10 üye olacağına 1 tane altın üye olsun daha iyi. Bu arada foruma katkısı olan herkese çok teşekkür ederim.
Eski 24-01-2007   #24 (mesaj-linki)

Umarım siteyle ilgili problemler giderildikten sonra bir daha böle sıkıntılar yasanmaz msxsiz hayat düşünemiyorum çünkü msx e baglanmısım ben ....

MSX
Eski 11-02-2007   #25 (mesaj-linki)

Dual Xeon 3.6 işlemcili 2 web sunucusu ve bir database sunucusu hizmettedir.

Donanımsal bir sorun ya da bölgesel-genel ağ sorunu yaşanmadığı sürece site, tüm özellikleriyle birlikte artık daima hızlı olacaktır. Kapasite artırma çalışmaları şimdilik sona ermiştir.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
perfornmas, sitelerle ilgili problemler,
MsXLabs.org - Teknik Problemler Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Göz Kırpmaları - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 41 09-09-2008 21:45
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tiglon Üniversitelerimiz 7 11-06-2008 13:02
Teknik - Teknik Nedir - Teknik Hakkında ThinkerBeLL X-Sözlük 0 14-05-2008 21:14
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
Teknik Resim NoRanynn Güzel Sanatlar 9 15-09-2007 09:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:41Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13463712 saniyede (68.87% PHP - 31.13% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz