| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs.org - Teknik Problemler
Umarım bu yeni sunucu gerçekten iyi bir perfornmas gösteririr. Biraz işlem uzun sürsede hak veriyorum sizede. Ama bence msxlabs ta çok geçmişte kalmış mesajların silinmesi lazım böylece forum içi gezinme kolaylaşır. Msxlabs'ın milyonlarca üyesi var ve milyonlarca mesajI var. Başka hiç bir forum bu kadar yükü kaldıramaz. Size tşk ediyor çalışmalarınızın devamını dört gözle bekliyorum. HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. UMARIM SIKINTILAR YOK OLUR MESAJLAR ARASI VE FORUMA GİRERKEN HIZLI GEÇİŞLER YAPARIZ. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Cvp: MsXLabs.org - Teknik Problemler Alıntı:
Ama olacak! ![]() | ||
|
| | #23 (mesaj-linki) |
Umarım çok yakında olur. Ama önemli olan üye sayısı değil üyelerin foruma verdikleri değer. 10 üye olacağına 1 tane altın üye olsun daha iyi. Bu arada foruma katkısı olan herkese çok teşekkür ederim.
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs.org - Teknik Problemler Umarım siteyle ilgili problemler giderildikten sonra bir daha böle sıkıntılar yasanmaz msxsiz hayat düşünemiyorum çünkü msx e baglanmısım ben .... MSX ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Dual Xeon 3.6 işlemcili 2 web sunucusu ve bir database sunucusu hizmettedir. Donanımsal bir sorun ya da bölgesel-genel ağ sorunu yaşanmadığı sürece site, tüm özellikleriyle birlikte artık daima hızlı olacaktır. Kapasite artırma çalışmaları şimdilik sona ermiştir. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| perfornmas, sitelerle ilgili problemler, |
MsXLabs.org - Teknik Problemler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Göz Kırpmaları - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 41 | 09-09-2008 21:45 |
| Karadeniz Teknik Üniversitesi | Tiglon | Üniversitelerimiz | 7 | 11-06-2008 13:02 |
| Teknik - Teknik Nedir - Teknik Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 14-05-2008 21:14 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| Teknik Resim | NoRanynn | Güzel Sanatlar | 9 | 15-09-2007 09:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||