| | #1 (mesaj-linki) | |
| MsXLabs IE Yavaşlık Sorunu Giderilmiştir! Merhaba, Mevcut forum sistemimize geçtiğimiz zamandan beri en çok şikayet edilen konu olan "forum sayfalarımızın Internet Explorer tarayıcılarda çok geç yüklenmeleri, tüm sayfa içeriği yüklenmeden sayfanın açılmaması" sorunuydu... ve bu sorun nihayet titiz bir çalışmayla tarihe karıştı ![]() Bugünden itibaren forum sayfalarımızı Firefox, Opera gibi nispeten daha hızlı tarayıcılarda olduğu kadar, Internet Explorer'da da hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Şimdiye kadarki söz konusu olumsuz durumdan dolayı tüm üyelerimizden ve ziyaretçilerimizden özür dileriz. İlginiz için teşekkürler. Saygılar, MsXLabs Organization MaviKaranlik.com | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
| thankssssss...... nihayet bu durum çözülmüş. yapanların ellerine kollarına sağlık. bizi bekleme derdinden kurtardınız. iyi çalışmalar... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Bu çok güzel bir haber, sorunun çözülmesi çok iyi oldu. Emeğine sağlık şef. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
|
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
|
siteye yeni qeLdim süper böLe bi sorun warmydı bLmm ama bu haLi çooq ii tşkLer
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
ya aynı herşey
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
|
TêN-Kû Admin's.... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| selam arkadaslar.. bu soruna cozum bulmanız guzel emeklerınız ıcın tesekkurler ama ben ortada bısey goremıyorum . .. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|
evet şimdi daha hızlı teşekkürler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| giderilmiştir, msxlabs, sorunu, yavaşlık | |
MsXLabs IE Yavaşlık Sorunu Giderilmiştir! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Webcam Sorunları | EnCoY | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 158 | 2 Hafta Önce 23:00 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 10 | 2 Hafta Önce 22:14 |
| MSN Donma Sorunu | DRAGUT | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 20-09-2008 23:56 |
| Hatay Sorunu | virtuecat | Siyasal Bilimler | 1 | 01-08-2008 22:30 |
| External HDD Sorunu | bemol5 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 23-04-2008 16:48 |