Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-08-2007   #1 (mesaj-linki)
Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili

Merhaba,

Kuzey veya Güney Amerika kıtasında yaşayan üyelerimiz bu konuyu:

"xxx'te yaşıyorum, günde xxx saat online oluyorum."

şeklinde cevaplarlarsa seviniriz.

Cevaplara bağlı olarak uygun gördüğümüz üyelerimize siteyle ilgili bir konu hakkında ulaşacağız.
İlginiz için teşekkürler

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-08-2007   #2 (mesaj-linki)
Re: Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili

excuse-moi. Je ne comprends pas se que tu me dis.
Eski 04-08-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Re: Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili

Alıntı:
stefy83 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
excuse-moi. Je ne comprends pas se que tu me dis.
Please ignore this thread, it's nothing important for you. Enjoy
Eski 07-08-2007   #4 (mesaj-linki)
Cvp: Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili

Merhaba,

Kuzey veya Güney Amerika kıtasında yaşayan üyelerimiz bu konuyu:

"xxx'te yaşıyorum, günde xxx saat online oluyorum."

şeklinde cevaplarlarsa seviniriz.

Cevaplara bağlı olarak uygun gördüğümüz üyelerimize siteyle ilgili bir konu hakkında ulaşacağız.
İlginiz için teşekkürler

je te traduis stefy83.... et mnt tu peut répondre

Salut,
Si les membres qui habitent l'**érique du Nord et du Sud, peuvent répondre comme ceci :

"j'habite a xxx, et je suis connécté(e) xxx heure(s) dans le jour." on sera heureux.

on va contacter aux membres qui répondent correctement et franchement sur un sujet correspond a ceux-ci.

Merci pour votre comprehension...
Eski 09-08-2007   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili

Toronto'da yasiyorum. Online oldugum saatler degisiyo. ama yerel saatle aksam altidan sonra genelde online oluyorum.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
america saati, amerika msn, amerika msn adresleri, amerika saat dilimi, amerikalıların msn adresleri, amerikan msn, amerikan msn adresleri, amerikan msnleri, güney america, kuzey ve güney amerika,
Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yusuf Güney (Yusuf Güney Kimdir? - Yusuf Güney Hakkında) firstlady Müzik tr 7 4 Hafta Önce 21:18
Gökhan Güney (Gökhan Güney Kimdir? - Gökhan Güney Hakkında ) Kral_Aslan Sinema tr 1 30-07-2008 11:22
Güney Kutup Dairesi - Kuzey Kutup Dairesi KisukE UraharA Dünya Coğrafyası 0 15-02-2008 20:16
Kuzey Karolina (Kuzey Karolina Hakkında) estudiantes Dünya Coğrafyası 0 03-11-2007 21:33
Kuzey Kore ve Kuzey Kore Tarihi kompetankedi Ülkeler ve Tarihleri 0 05-10-2006 20:25
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14510489 saniyede (74.12% PHP - 25.88% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz