| | #1 (mesaj-linki) |
Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili Merhaba, Kuzey veya Güney Amerika kıtasında yaşayan üyelerimiz bu konuyu: "xxx'te yaşıyorum, günde xxx saat online oluyorum." şeklinde cevaplarlarsa seviniriz. Cevaplara bağlı olarak uygun gördüğümüz üyelerimize siteyle ilgili bir konu hakkında ulaşacağız. İlginiz için teşekkürler ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Re: Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili
excuse-moi. Je ne comprends pas se que tu me dis.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Re: Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili Merhaba, Kuzey veya Güney Amerika kıtasında yaşayan üyelerimiz bu konuyu: "xxx'te yaşıyorum, günde xxx saat online oluyorum." şeklinde cevaplarlarsa seviniriz. Cevaplara bağlı olarak uygun gördüğümüz üyelerimize siteyle ilgili bir konu hakkında ulaşacağız. İlginiz için teşekkürler ![]() je te traduis stefy83.... et mnt tu peut répondreSalut, Si les membres qui habitent l'**érique du Nord et du Sud, peuvent répondre comme ceci : "j'habite a xxx, et je suis connécté(e) xxx heure(s) dans le jour." on sera heureux. on va contacter aux membres qui répondent correctement et franchement sur un sujet correspond a ceux-ci. Merci pour votre comprehension... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili
Toronto'da yasiyorum. Online oldugum saatler degisiyo. ama yerel saatle aksam altidan sonra genelde online oluyorum.
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| america saati, amerika msn, amerika msn adresleri, amerika saat dilimi, amerikalıların msn adresleri, amerikan msn, amerikan msn adresleri, amerikan msnleri, güney america, kuzey ve güney amerika, |
Kuzey veya Güney Amerika Kıtasında Yaşayan Üyelerimizle İlgili Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yusuf Güney (Yusuf Güney Kimdir? - Yusuf Güney Hakkında) | firstlady | Müzik tr | 7 | 4 Hafta Önce 21:18 |
| Gökhan Güney (Gökhan Güney Kimdir? - Gökhan Güney Hakkında ) | Kral_Aslan | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:22 |
| Güney Kutup Dairesi - Kuzey Kutup Dairesi | KisukE UraharA | Dünya Coğrafyası | 0 | 15-02-2008 20:16 |
| Kuzey Karolina (Kuzey Karolina Hakkında) | estudiantes | Dünya Coğrafyası | 0 | 03-11-2007 21:33 |
| Kuzey Kore ve Kuzey Kore Tarihi | kompetankedi | Ülkeler ve Tarihleri | 0 | 05-10-2006 20:25 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||