Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-10-2005   #11 (mesaj-linki)
no_fear_

formala tanışmam kankam kenshin sayesinde oldu kendisi nette nerde orjınal güzel şeyeler varsa bulur hiç kaçmaz onun sayesin msxlabs la tanıştım.....
gerçekten harika .....
ilk forumun vdeosu olursa harika olur.....

Son Düzenleyen no_fear_; 14-10-2005 @ 22:56.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-10-2005   #12 (mesaj-linki)

Hız sorunu halledilmiştir...

Sunucu performansını iyileştirme çalışmaları devam etmektedir...
Eski 15-10-2005   #13 (mesaj-linki)
anemon

Siteyi spaceship'ten öğrendim, msn eklentileri fln yüklemekti amaç. Forumu sonradan keşfettim. Tam olaya sardırmıştım ki site kapandı. Yeniden açılışı da benim için çok kötü bi zamanda oldu. Test çözmem gerekirken günlerdir bi resim daha ekleyeyim, şu başlığa da bakayım diye zamanımı burda geçiriyorum. ÖSS'de çuvallarsam sebebi msxlabstır! Evet evet bu alışkanlığa bi son vermem gerek artık! Bu arada forumun yeni hali nefis olmuş. Eskiden dağınık olan konular düzenlenmiş, yeni başlıklar açılmış. Ellerinize sağlık msx ekibi..
Eski 15-10-2005   #14 (mesaj-linki)

ben google dan buldum ve hep burda dolanıyorum
Eski 15-10-2005   #15 (mesaj-linki)

bir arkadaş msn ile ilgili yenilikler yapıodu smileler falan.. dedim nası yapıon falan Şu siteden Buldum dedi.. bende girdim Şu siteye >>(msxLabS)
ve giriş o giriş
aynen devam.. Bu arada bişe sorucam emulator bölümü açılacakmı neutralizer kardeşim
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Noranynn NoRanynn Yazın Hayatı 781 1 Hafta Önce 20:35
İlk Yardım lionhead Tıp Bilimleri 48 1 Hafta Önce 23:16
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 09-09-2008 20:13
Doğadaki Düzen ve Denge Nasıl Oluşuyor? Karamel82 Çevre Bilimleri 3 11-02-2007 00:55
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:11Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.20639491 saniyede (66.82% PHP - 33.18% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR