Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 13-08-2006   #231 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

selam .baya bi inceleme üzerine çok iyi buldum sitenizi.önceki msj da bunu araştırmadığım için yazmamıştım.içerik olarak çok güzel.tebrikler.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-08-2006   #232 (mesaj-linki)

merhabalar ben ordubozan sitemizle google amca sayesinde taniştım iyikide tanışmışım
aradığım teknik konuların hemen hepsini burada buldum ,yapmış olduğunuz paylaşımlarınız için başta adminimiz olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
bu arada ben program paylaşımına katkıada bulunamasamda sizlerle çok güzel fotoğraflar paylaşabilirim kendi çapımda güzel çekimlerim var.teşekkür ederim
Eski 13-08-2006   #233 (mesaj-linki)
AY IŞIĞI

bn tamamen tesadüfen buldum ve çok beğendim.Şöle şimdi google girdim msn yazıp bu site dikkatimi çekti.
Eski 14-08-2006   #234 (mesaj-linki)
#@$@N

arama motorundan buldum.....msn yi aramıştım
Eski 14-08-2006   #235 (mesaj-linki)
M_K_

sayfa yı yaparken güzelliğe önem verilmiş ama bu syfayı heryerde acarsam güzel olur bence ve beklememkmi hiç düşünenmeme beklemeyi sevmem ama bu sayfaları biraz cin işkencesi gibi yapmışsınız insanın eli bu sayfaya zor geliyor
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MsXLabs kompetankedi Duygu Yüklü Flash'lar 7 30-04-2008 09:30
Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder Gabriella Türkçe Şarkı Sözleri 0 06-04-2008 18:48
MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında yüksel2 X-Sözlük 1 10-12-2007 22:26
MsXLabs Günlükleri NeutralizeR Site ve Forum Hakkında 2 19-09-2007 12:29
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14774704 saniyede (58.50% PHP - 41.50% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz