Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Site ve Forum Hakkında
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-09-2007   #2501 (mesaj-linki)
güngörmüş
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?

selam bende bir tesadüfle kendimi bu sitede buldum ilgimi çekti umarım iyi vakit geçiririz hepinize selamlar
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-09-2007   #2502 (mesaj-linki)

2006 yazında başladı büyük macera...
google arama motoruna yanlış yazdıım birşey yüsünden "mavi karanlık"die bir site çıktı karşıma...dedim bir bahkayim şuraya neyin nesi_??? nasıl biryer_??? hemen girip bahktım üye oldum...ama fazla sürmedi...2 gün sonra bir tartışma yüsünden ilk üyeliğim iptal edildi...ama ben "crayz" durur muyum_? ıı durmam...dedim ben bu siteyi bırakmam...hemen yeni bi üyelik aldım...(=sora annadım kie orda akıllı uslu durmak lasımmış) işte o günden bu yana ben de bu büyük ailenin içindeyim ...ve de bundan dolayı çok mutluyum!!! sonsuza kadar "MAVİ KARANLIK"

Son Düzenleyen NeutralizeR; 05-09-2007 @ 16:28.
Eski 05-09-2007   #2503 (mesaj-linki)
zuzucadii

en son gelenlerden biriyim heralde.. bu siteyi erkek arkadaşım tavsiye etmişti.. pc me format atmıştım msn plus,çoklu oturum ararken en dogru yerin burası oldugunu sölemişti bana.. ondan sonrada burdayım ve aranızda kalıcı olmak dileğiyle..
Eski 05-09-2007   #2504 (mesaj-linki)
dyucekule

açıkcası bu siteye yeni kayıt oldum ama çok güzel formatta olduğu için site içinde gezmekten zevk alıyorum bilgileriniz için sağolun
Eski 06-09-2007   #2505 (mesaj-linki)
alinar

selam dostlar. ben Ali, yazacak çok bişey yok yaşım ilerlemiş olduğu halde bilgisayarla tanışalı çok olmadı. şimdilik basit programlar ve internet gezintileri ilgimi çekiyor. ama sizlerin de yardımı ile başka birşeyler de öğreneceğime eminim. Sitede emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkesten Allah razı olsun. Hepinizin eline koluna sağlık
Cevap Yeni Konu Aç
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
İlk Yardım lionhead Tıp Bilimleri 48 11 Saat Önce 23:16
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 3 Hafta Önce 20:13
Noranynn NoRanynn Yazın Hayatı 780 4 Hafta Önce 11:18
Doğadaki Düzen ve Denge Nasıl Oluşuyor? Karamel82 Çevre Bilimleri 3 11-02-2007 00:55
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:17Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15023208 saniyede (52.35% PHP - 47.65% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR