| | #2516 (mesaj-linki) |
Merhaba MsXLabs Hi-Tech Forum bir arkadaş önermişti onun sayesinde tanıştım. Evet 2. soru cok zor kendimi tanıtmak . Evli ve 2 cocuk babasıyım. Bir kamu kurumunda memurum bilimiyorum başka bişey söylemeye gerek varmı. ileriki zamanlarda daha iyi tanışır ve iyi vakit geçirirsek burada siz beni tanıtırsınız.![]() | |
|
| | #2517 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
ya ben bu siteyle nasıl tanıştım heh şimdi hatırladımm şey bir programın peşine daldım ve burda buldum kendimi | |
|
| | #2518 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? ben bilmiodum acikcasi.nette bi konu arastiriyodum sonra bu site yardimci oldu uye oldum ve zaten yeni uyeyim dilerim ii arkadaslar edinicem ve yararlanicam bu siteden sitede benden | |
|
| | #2519 (mesaj-linki) |
ben elektronik ve bilgisayar eğitimi elektronik öğretmenliğinden yeni mezun oldum...merak ettiğim bişeyler vardı ...biraz araştırma yapayım derken sitenizi gördüm ve hoşuma gitti.. bütün başlangıçların bi ayrıcalığı vardır...şimdilik bu kadar.... saygılar...... | |
|
| | #2520 (mesaj-linki) |
Selam ben sahin sayfanizla tanismak benim icin bir seref olmustur msn avatar larini ararken tesadufen sayfanizi buldum ve inanin cikamadim . bu kadar genis icerikli bir web sayfasi daha görmedim . Basarilarinizin ve emeklerinizin devamini dilerim . sahin Selam adim suleyman kütahya lıyım yasim 43 devlet memuruyum internette degisik ve enterasan cep programlari ve pc programlari ilgimi cekiyor. Bu da zaten sitenizde hayli cok onun icin sitemi bulduguma inaniyorum. gec oldu ama temiz oldu.Emegi gecenlere Tesekkürler. SAHIN Son Düzenleyen sahin43; 08-09-2007 @ 12:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||