| | #2521 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Selam.E-mail adresime mesajınız geldi.Merak ettim,sitenizi görünce üye oldum.Bu konuda fazla deneyimim yok.Klavyem ve teknik bilgim çok iyi değil.Öğrenmek ve geliştirmek istiyorum.Van da öğretmenim,ilçede olduğum için internetin dışında fazla yapacak bir şey yok.Eğitim,satranç,coğrafya,tarih,politika,ülkem,dünya ve tabiki insanlar ilgi alanlarım. | |
|
| | #2522 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız?
sağol kardşim hfd_1001 sayende güzel bir yer buldum hem bilgi ve içerik bakımından çok iyi duruyor. üye olmama yardım ettin sende güzel olan her şeye layıksın bilgi paylaşımında cok cömertsın her zamanki gibi kib. burada emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim..
| |
|
| | #2523 (mesaj-linki) |
Ben ByKiLLer .. Gerçek İsmim Eyüp Sizinle Tanısmak İstedim Girdim Cok Güzel Özellikle.. Ulead GIF Animator 5 Ögrenmek İçin Girdim YArdımcı Olursanız Özel | |
|
| | #2524 (mesaj-linki) |
çok güzel bie site yaptığınız için emeği geçenleri tebrik ederim. ellerinize sağlık... bilgi paylaşımında yardımcı olduğunuz kadar mütevazi,bir o kadarda dostca karşılama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim .siteye hayran kaldım... msn eklentilerinden aldım adresinizi iyiki almışım sadık bir üyeniz olacağım kesin.. sevgi ve saygılarımla... kolay gelsin...
| |
|
| | #2525 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Selamlar sevgili msxlabs yonetici,uye ve tum alakali dostlar. Ben Yurt disinda ikamet ediyorum.MSXLABS sitesini gecen yil yanilmiyorsam bir arama motorundan bulmustum.Ben MSXLABS dan cok memnundum ta ki makinam zarar gorene kadar.Evet bilgisayarim zararli bir yazilima mahkum olmustu.Bence bu benden kaynaklaniyordu.Amma neyse onemli degil ben MSXLABS dan cok memnum kalmistim ve su an uzun bir zamandan sonra tekrar uye oldum ve tekrar faydalanmaya baslayacagim insallah.Umuyorumki daha da gelismis ve daha da guzel olmustur hadi bakalim. | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||