| | #41 (mesaj-linki) |
Bende bişey söyliyim,sitenin içeriğine,konularına,genişliğine girmeden sitenin programlama alt yapısı çok güzel..ben de web tasarımı ve program yapıyorum....inanın gerçekten güzel olmuş....site zaten çok geniş..her türlü konu var... elinize sağlık kullanıcılara böyle güzel bi hediye armağan etmişsiniz
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) |
bir arkadasımın sayesinde.. gercekten harika bir site emeği gecen herkese tşk.ediyorum... | |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
Google sayfasinda suan hatirlamadiğim bir konu aramaktaydim tesadüfen sitenizi kesfettim. Anliycaginiz google'a minnettarim ![]() Muhteşem bi site iyiki varsiniz emeğinize sağlik cook cooooook teşekkürler.... | |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
ya bnde bi program yüklemek için arkadasim tavsiyesiyle siteyi buldum konular fln ilgimi cekti baktim zmn da geçio yani neticede eglenceli buldum nette olduum zmn mutlaka bu siteye de ugruyorum bagimlisi oldum fln![]() ![]() | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
Sizden içerek bakımından esinlenerek... ben ve takım arkadaşlarım bu tarzda bi site yapmak üzereyiz bitim aşamasında.... admin arkadaşlardan kardeş site veya dost site olarak bizi göstermelerini talep etsek...bize yaklaşımınız ne olur acaba? Admin uygun görürse degerlendirilir. konu başlığına uygun olmayan mesajlar tarafımdan silinecektir. kompetankedi Son Düzenleyen kompetankedi; 05-12-2005 @ 14:05. | |
|
![]() |
MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| Ekrem Çelebi - Bu Nasıl Talihtir Bu Nasıl Keder | Gabriella | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 06-04-2008 18:48 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| MsXLabs Günlükleri | NeutralizeR | Site ve Forum Hakkında | 2 | 19-09-2007 12:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||