| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında! İlk gördüğüm gün bağımlılık yaptı bana İyi ki doğdun MsXLabs / MaviKaranlik | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında!
güzel dostluklar kurduğum ve halen ilk kayıt olduğum günki gibi heyecanla, severek girdiğim tek sitem .. , zaman ne kadar da çabuk geçiyor.. 2. yaşını kutlarım .. msx .. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
ilk başta bana buradan msn yı öğreten ve yardım ederken hiç sıkılmadan bu konudakı bılgısızlığimden dolayı benı alaya almayan altın kalpli kardesime ve yıne bu sıteyı tanıyıp buradakı özverili çalışmalarında çok soru soran oğlum hfd_1001 eyardımcı olan tüm msx ailesine teşekkür etmeyi bir borç bilirim. buradan diliyorum ki nice 20li yıllara gitsin ve bu site inanıyorum kı daha da ılerılere gıdecek inş. önüne bir çukur çıkmaz. Bu seviyesi ile gerçekten çoğu şeyi hakkediyor. Saygılarımla
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında!![]() Msx bu zamana kadar gordugum en guzel sıte ben hıc bı sıtede bu kadar cok kalmam ( )![]() ![]() ![]() ![]() MsX 4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında! bugun 19 eylul 24 eylul 2007 tarıhın de sitede 1 yaşıma gireceğim sitenin ikinci yaşını kutluyorummm | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
msx in ikinci yaş gününü kutlarım | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında!![]() IYIKI DOGDUN MSXLABS IYIKI VARSIN OH BE BÜTÜN SENELERIM BURDA GECTI BENIM YA INSALLAH UZUN SÜREDE BURDA GECER | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
iyiki doğmuşsun msxlabs doğum günün kutluu olsuunnnnn | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
İYİKİ DOĞDUN MsXLabs.org/mavikaranlık.com (NİCE SENELERE)
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında! Nice Basarılı Yıllara www.msxlabs.org[Face of bLue Darkness] | |
|
![]() |
MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" | KingCobRa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-08-2009 11:27 |
| Ekim Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları | NeutralizeR | Üyeler Hakkında | 42 | 03-10-2008 02:37 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |
| Murat Korkmaz & Deva depresif - "Inshaallah" albümü | tuncaysanli | Underground Albümler | 0 | 19-06-2007 11:40 |
| Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! | ZAGROS | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-11-2006 17:42 |