| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında! | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında!
sizin siteniz bence süper süper süper aradığım bir çok şeyi bulabiliorum ve arkadaşlıkta çok güzel bu sitede hiç arkadaşım olmasada ![]() | |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında!![]() | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
iyiki varsiniz msxlabs iyiki dogmussunuz sitede emegi olan herkese tesekkurler bu arada benim dogum gunumde beni unutmadiginiz mail attiginiz icin tesekkurler
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
Ne diyebilirimki şu sözlerden başka allah sitede emeği geçen tüm arkadaşlardan razı olsun zira bir çok konuda pc vede bilgi konusunda yardımlarını görmekteyiz nice 2. değilde 200 yıl sonrada inşallah buralarda olurda msxlabs bizimde torunlarımızın torunları faydalanırlar ee ozaman yaşarsak tabi yaşarız allah uzun ömür sağlık sıhhat nasip eder inşallah bizLere de bu günleri onlara anlatırız amin gerçi ben bi değişiklik olacağını sanmıyorum çünki daha teknoloji ilerlemeden bizim bu ülkenin insanlarıda artık onu yakalıyabiliyor vede bazende öne geçebiliyorlar önemli olan ise böylesine güzel ve faydalı bir sitenin daha öncede belirtiğim gibi tamamen bu ülkenin insanları tarafından yapıldığını bilmek ayrıca bir gurur kaynağı bende amma kısa yazmışım he tekrar toparlamak gerekirse nice nice nice nice nice uzun yıllara msx labs | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında! Yeni yaşınızı yürekten kutluyorum...nice yıllara... Turuncu | |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |
nice mutlu uzun senelere msxlabs
| |
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında! bende ilk üyelerdenim gerçekten çok güzel ve çekici bir site nice senelere | |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |
iyiki dogdun msx nıce yıllara tesekkuru unutmamak lazım sn. admin'imiz Neutralizer ve dger butun yetkılılere
| |
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
ben yeniyim ama harika bir site dogum gunun kutlu olsun
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MsXLabs.org / MaviKaranlik.com "2" Yaşında! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yazılarınızı İstediğiniz Boyutta ve Renkte Oluşturun "Text to Pic Creator v1.0" | KingCobRa | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 2 | 29-08-2009 11:27 |
| Ekim Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları | NeutralizeR | Üyeler Hakkında | 42 | 03-10-2008 02:37 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |
| Murat Korkmaz & Deva depresif - "Inshaallah" albümü | tuncaysanli | Underground Albümler | 0 | 19-06-2007 11:40 |
| Runje'nin 32 metreden yediği kafa golü "youtube"a girdi! | ZAGROS | Komik Flash'lar/Video'lar | 1 | 18-11-2006 17:42 |