| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İyi Haber: MSXLABS.COM Erişim Yasağı Kalktı!
Sorun Telekomun yargısızca insafında.Haksızlık varsa telif hakkı çigneniyorsa uyarı yapılmalı uyarı gözardı edilmişse,Site kiminse para cezası verilmeli ,Para cezası ödenmiş veya ödenmemiş ise ve telif hakkı çigneniyorsa bu kapatma yaptırımları uygulanmalı.Benim sitem var ve telif hakları konusunda bilgim yoksa Hemen kapatılacakmı adalet var kanun var.Kınıyorum yargıyı bu kararından dolayı..
| |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
bütün msxlabs ailesine geçmiş olsun yenibirgün yenibirhayat demektir yeni hayatınızda herkeze başarılar
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İyi Haber: MSXLABS.COM Erişim Yasağı Kalktı! sitemizin ayrı bir potansiyeli olduğunu artık herkes öğrenmeli.... ve bir daha böle bir haksızlıkla karşılaşmayız umarım... herkese hayırlı olsun... ve gayret ve çabalarından dolayı neutralizer' e bu başarısından dolayı siz değerlli arkadaşlarım ve kendi adıma tşk ederim... | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Hayırlı olsun | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
bende katılıyorum arkadaşa
| |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Tekrar birlikte olmak çok güzel...
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
bunlar laga luga ben telekom dns lerini bırakalı 3 ay oldu... kurucaksın dns programı keyfine bakıcaksın... özgürlük mutluluktur
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bu yasagı kınıyorum kımse uyarmadan hıc bır seyı kapatmaya yetkılı degıldır tesekkurler
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
ben bugun girdim msxlabs.com a karşıma çıkan yazı şu olsu.. sizide haberdar edeyim dedim.. BU SİTEYE ERİŞİM MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR::
| |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İyi Haber: MSXLABS.COM Erişim Yasağı Kalktı! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| erişim, haber, kalktı, msxlabscom, yasağı, İyi |
İyi Haber: MSXLABS.COM Erişim Yasağı Kalktı! Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 9 | 17-08-2009 19:40 |
| Kablosuz Erişim (WLL) | Gabriella | Elektrik - Elektronik | 0 | 15-11-2008 17:23 |
| YouTube'a Erişim Tekrar Engellendi | NervouS | Güncel Konular | 15 | 29-08-2008 13:58 |
| Sigara İçme Yasağı Kanunu | asla_asla_deme | Hukuk | 0 | 20-05-2008 23:08 |
| Ensest Yasağı | Blue Blood | Hukuk | 0 | 16-10-2006 20:33 |