| | #1 (mesaj-linki) | |
| Chat Sistemleri Hakkında - Şikayetler Merhabalar..Sitenizde Yeni Mevcut Olmaya Başladım..Daha Öncesinde Üye Olmadan Gerekenleri Yapıyordum..Ama Artık 7/24 Hem Forumda Hemde Chat'de Mevcut olacağım..Ama Chat Konusunda Küçük Bir Sorunum Var..fLash Chat'e Girdikten Sonra Yazdığımı Gönderemiyorum..Sebebi Nedir..Belirtirseniz Sevinirim..Şimdiden Tşkler..İyi Günler.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Chat
| |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chat Cevabınız İçin Tşkler..Firefox Yüklediğimizde Bu Sorun çözülücek deil mi ? Çün ki Chat Alanında Hiç Birşeyi Clickliyemiyorum.. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chat | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ya bune ya artık hiçmi giremiycez chate eğer chat -2 de vipe ait olursa üyeliğimin silinmesini istiyorum ben buraya bürsürü arkdşmı getirdim ama böle bişi beklemiyodum ya chat-2 kanalı normal üyelere açılır yada yüzlerce üye bidaha girmiycek...
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chatforuma sadece 6 msj atan bırısımı soyluyor bunu | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chat | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Üyelik iptali taleplerinizi forum kurallarında da yer aldığı gibi Özel Mesaj yoluyla belirtmelisiniz.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Chat )) Bu Forum da 15 Kişi PayLaşım Yapsın Gerisi ÖnemLi DeğiL... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Chat sistemlerine erişim konusunda yeni bir düzenleme yapıldı: Kullanıcı Grupları: Yetkili, VIP Üye, Üye | |
|
![]() |
| Etiketler |
| chat, hakkında, sistemleri, Şikayetler |
Chat Sistemleri Hakkında - Şikayetler Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Chat Sözlüğü | Hi-LaL | Diğer MSN Messenger Programları | 29 | 07-10-2009 21:31 |
| Flash Chat 1 Kullanımı | ahmetseydi | Site ve Forum Hakkında | 1 | 20-09-2009 01:29 |
| Ürünler Hakkında Öneri ve Şikayetler | tonic | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 1 | 15-12-2008 14:46 |
| Queen - Back Chat | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 07-04-2008 20:13 |