| | #1 (mesaj-linki) | |
MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme ![]() Merhaba, Bir süre önce Yayımlanan Yeniliklerin ardı arkası kesilmeyen msxlabs.org 'daki bir yenilikten bahsedeceğim. Evet MsXLabs Dizin 'daki Dizinden bahsediyorum ![]() ![]() Eğer Sizinde bir websiteniz var ise, msxlabs ile link değişimi yapabilirsiniz. Yapmanız gerekenler; 1)- Şu Link'i ziyaret Edin; MsXLabs Dizin- Submit Link 2)- Çıkan sayfadaki; *Title:(Sitenizin adi Örnek: MsXLabs) *URL: (Sitenizin Adresi Örnek: MsXLabs - MaviKaranlik | Windows Live Messenger - MSN Messenger - Göz Kırpmaları - Ço ) Description: (Siteniz'in Açıklaması Örnek: Messenger Hakkında Herşey) *Your Name:(Adınız Örnek: hellboy726) *Your Email:(E-mail Adresiniz) *Category: (Eklemek istediğiniz kategori - Şu anda saadece Genel Bulunuyor) *Reciprocal Link URL: (Linkimizi Eklediğiniz Sayfanın adresi Örnek; MsXLabs Hi-Tech Forum - MaviKaranlik.com: “Karanlığın Mavi Yüzü...”) *Enter the code shown Resimdeki Yazılar) Kısmını Doldurunuz. Örnek Resim; ![]() 3)- Countinue ve Mutlu Soon ![]() Artık websiteniz http://dir.msxlabs.org/Genel/ 'de. Eğer Şöyle Bir Hata alırsanız Alıntı:
![]() Saygılar.. MsxLabs.Org | ||
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme
Eklemede problem Yaşayan Arkadaşlar için üstte belirttiğim hatanın anlamını ve çözüm yolunu yineliyorum; Reciprocal Link URL 'deki Kod: <a href="http://www.msxlabs.org">MsXLabs</a> kodunu sizenizin html kodları arasına yerleştirmelisiniz. daha sonra kodları koyduğunuz sayfanın adresini Reciprocal Link URL 'kısmına yazınız. Örnek; http://msxlabs.org/forum.php | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme *Reciprocal Link URL: (Linkimizi Eklediğiniz Sayfanın adresi Örnek; MsXLabs Hi-Tech Forum - MaviKaranlik.com: “Karanlığın Mavi Yüzü...”) bu kısmı dolduramıyorum...veya anlayamıyorum yardımcı olurmusunuz...linkinizi eklemeden nasıl sayfanın adresini vereçeğim... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme AYNEN yapıyorum fakat olmuyor..anasayfa koyuyorum,site eklemede Reciprocal da takılıyorum.bir türlü becerememdim... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Dizin'e Websitenizi Ekleme
linkinizi sayfama aynen anlattığınız gibi ekledim. yalnız dizininizde hemen çıkmıyor galiba.. yanlış olmştur die tekrar kayıt olurken adresimin ve adımın var olduğu söleniyor heralde ekledim adresimi dimi
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| dir msxlabs dizin, dizin, dizin ekle, dizin ekleme, dizin url ekleme, dizine ekle, dizine url ekle, dizine url ekleme, dizine url eklemek, dizine url ekleyin, foruma html kod eklemek, foruma url adresi eklemek, msxlabs dizin- submit link, reciprocal link url, url ekle, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||