Arama

Turan Atlamaz

Güncelleme: 25 Temmuz 2008 Gösterim: 3.147 Cevap: 0
TiglonBoYs - avatarı
TiglonBoYs
Ziyaretçi
25 Temmuz 2008       Mesaj #1
TiglonBoYs - avatarı
Ziyaretçi
20 Haziran 1960 tarihinde Çorum ili Mecitözü ilçesi Elvan Çelebi köyün de doğan Turan Atlamaz, ilkokulu doğduğu köyde okuduktan sonra, devlet parasız yatılı okulu sınavlarını kazanarak Hasanoğlan Atatürk Okulu Matematik bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimine Gazi Üniversitesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu gece bölümünde başlayan Atlamaz, 1979 yılında işçi olarak çalışma hayatına atıldı.

Sponsorlu Bağlantılar
Daha sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. 5 yıllık Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevi sırasında çeşitli mesleki gazete ve dergilerde, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulundu. Çalışma hayatıyla ilgili birçok araştırma ve makaleleri yayımlandı. Bitlis-Adilcevaz, Kütahya-Domaniç, Denizli-Çameli ve Muş-Varto kaymakamlıklarında bulunduktan sonra 5 yıl Erzincan’da Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.

Doğal afetlerde ilk yardım, müdahale ve kurtarma konusunda Federal Almanya’da; İnsan ve Afet Önlemlerinin Geleceği Uluslararası Afet Önlemleri, Kültür Varlıklarının Korunması, İtfaiye Hizmetleri ve Planlama konularında Japonya’da eğitim aldı. JICA (Japon International Cooperation Agency)’nin Türkiye’de Afet Eğitimi programında aktif görevi sürdüren Atlamaz, Çorum İli Belediye Başkanı olarak görevini sürdürmektedir. Turan Atlamaz evli ve 3 çocuk babasıdır.

Biyografi Konusu: Turan Atlamaz nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

27 Ağustos 2015 / Daisy-BT Sinema tr
16 Temmuz 2012 / Misafir Edebiyat tr
4 Nisan 2010 / LaSalle Edebiyat tr
27 Ağustos 2015 / Safi Siyaset tr