| | #1 (mesaj-linki) |
MsXLabs Üyeleri - 1 (Video) Elimden ancak bu kadarı geldi ![]() Gerçi günlükte açmıştım bu konuyu ama günlük pek fazla görünmediği için buraya da yazmak istedim : Hazırlayacağım yeni (2. ) video için günlüğe resim ekleyebilirsiniz ![]() İstekliler aşağıdaki linkten ilgili konuya ulaşabilirler--->> (MsX Üyeleri) Youtube'a Eklenecek İkinci Video İçin Buraya Bakın - MsXLabs Bakın baştan söyliyim; konu burda beni eklemedin demeyin sonra ![]() ![]() Eklenmesini istediğiniz resminizi/avatarınızı günlük mesajıma geçin bende nicklerinizi resminizin üstüne yazıp videoya ekleyim. Resim tercihi size kalmıştır.Eğer eklenmek istediğinizi belirtmiş ancak özel bir resim belirtmemiş iseniz ben doğrudan sizin avatarınızı videoda kullanabilirim. NOT: Resimlerinizin ebatları orta boy olursa sevinirim...!!! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyeleri
Eline sağlık ta biliyon saten neye kıstığımııı... Son Düzenleyen MaLiNBeR; 10-04-2008 @ 00:09. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Beni koymamışsın ama güzel olmuş eline sağlık...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Eline sağlık kardeşim ...Çalışmalarının devamını bekliyoruz ...Sen bu işi çabuk kapacağa benziyorsun | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyeleri buraya baka bilirsin Arkadaşlar Youtubeye Gündereceğim Video'da Sizleride Görmek İsterim - MsXLabs valla ben konu açmıştım ama yeni bivideo hazırlıyorum oda alltaki linkte MsXLabs Üyelerinin Beklediği Video Eklendi Kendini Ekleyen Herkes Burda - MsXLabs | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||