| | #1 (mesaj-linki) | |
| MsXLabs Üyeleri - 2 (Video)unutmuş olduğum arkadaşlar kosura bakmasınlar şimdiden özr dilerim cünki video silindi bidaha yapıldı teknik bi arıza yüzünden ama 3. video hazırlanacaktır alltaki linke tıklayarak istediğiniz resmi ekliye bilirsiniz Gerçi günlükte açmıştım bu konuyu ama günlük pek fazla görünmediği için buraya da yazmak istedim : Hazırlayacağım yeni (3. ) video için günlüğe resim ekleyebilirsiniz ![]() İstekliler aşağıdaki linkten ilgili konuya ulaşabilirler--->> Bakın baştan söyliyim; konu burda beni eklemedin demeyin sonra ![]() ![]() Eklenmesini istediğiniz resminizi/avatarınızı günlük mesajıma geçin bende nicklerinizi resminizin üstüne yazıp videoya ekleyim. Resim tercihi size kalmıştır.Eğer eklenmek istediğinizi belirtmiş ancak özel bir resim belirtmemiş iseniz ben doğrudan sizin avatarınızı videoda kullanabilirim. NOT: Resimlerinizin ebatları orta boy olursa sevinirim...!!! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs Üyeleri (2.) Video'suEllerine sağlık çok güzel bir çalışma daha sergilemişsin. ![]() Bu sefer beni unutmamışsın teşekkür ederim. ![]() Kencısii ne dersin, MSX'lilerin çocukluk resimleriyle bir video ya ........ ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs Üyeleri - 2 (Video) kencısii eline sağlık güzel olmuş ama bişi dicem.. öle bir şarkı seçmişsin ki sanki orda ismi geçen herkes ölmüş ![]() üçüncüde kıpraşımlı bişiler koy arkadaşım, biz de coşalım izlerken dimi? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs Üyeleri - 2 (Video)
Eline emeğine sağlık güzel olmuş.. Nünüye bende katılıyorum şarkı çok güzel ama msx ailesine yakışmamış..Sen bidahakine sedefin söylediği şarkıyı kullan bence.. ![]() Bu arada yazılar da gayet güzel olmuş.. ![]() İyiki üstüne gelmişiz dimiii.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs Üyeleri - 2 (Video)
Sayın yönetmen replik yok ama şarkı güzel | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||||||||||
| Cvp: MsXLabs Üyeleri - 2 (Video) öncelikle tüm arkadaşlara teşekürlerimi sunarım : olur aslında ama kimse yanıt verirmi gerçi 3. videoyada artık başlık ve hazırlık yaptım ama 4. video için bi konu açarım ![]() ![]() tamam 3. videoda cok hareketli olacal ![]() busefer kimse sizi durduramiyacak siz videoyu izlerken kendinizden geçe ceksiniz ![]()
eyvalla ![]()
![]()
tşk beğendiğinize sevindim program bu Movie Maker Son Düzenleyen KENCISii; 17-04-2008 @ 14:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MsXLabs Üyeleri - 2 (Video) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs Üyeleri - 1 (Video) | KENCISii | Sizin Video'larınız | 19 | 30-09-2009 16:32 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 9 | 17-08-2009 19:40 |
| MsXLabs Üyeleri - Bir Zamanlar Bebektiler | Blue Blood | Üyeler Hakkında | 51 | 26-07-2009 20:56 |
| MsXLabs Üyeleri Magazin - Nerede Görüldüler? | Blue Blood | Kahve Molası | 58 | 19-01-2009 00:01 |
| MsXLabs Üyeleri Okulda | Gabriella | Kahve Molası | 2 | 13-11-2008 19:16 |