| | #1 (mesaj-linki) | |
| Tüm Üzülenler İçinArkadaşlar tüm üzülmüş olanlar için yaptım.Buyrun izleyin.Önceki eklemede yaşanan problemler için hepinizden özür diliyorum... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tüm Üzülenler İçin Elinize Yüreğinize harcadığınız vaktinize sağlık ![]() bizlerle paylaştığınız için çok çok çokkkkk.... Teşekkürler ![]() ÜZÜNTÜ Dünyada savaşlar hastalıklar ölümler yaralanmalar ardı ardına yaşanıyor, ve bir sürü üzücü olaylar dahaaa... Bu olanları düzeltmeye güzümüz yok Ama bu olayların yaşanmasına madem engel olamıyoruz MUTLULUK gibi güzel bir duyguyu birlikte YAŞAMIŞKEN Neden birbirimize üzüntüyü yaşatmayı tercih ederiz ki ![]() Üzüntüyü birbirimize yaşatmamız bizim elimizde Hayatta kimsenin hiç bir canlıya Üzüntü yaşatmaması UMUDUYLAA...... DAHA GÜZEL YARINLARDA BİRBİRİMİZİ ÜZMEDEN YAŞAMAYI ÖĞRENDİĞİMİZ BİR DÜNYADA, BİRLİKTE YAŞAMAKKKKK..... ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİLLLL.... YETERKİ GÜZELLİĞİ PAYLAŞALIM, BİRBİRİMİZE ÜZÜNTÜYÜ YAŞATMAYALIM.... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tüm Üzülenler İçindinlemedim hiç ilk önce mikrofon gibi geliyor kusura kalma =) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tüm Üzülenler İçin | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tüm Üzülenler İçin CANIM ÇOK GÜZEL ELLERİNE SAGLIK | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tüm Üzülenler İçin
TESEKKURLE REMEGINE YUREGINE SAGLIK
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tüm Üzülenler İçin çok güzel düzenlemişsin arkadaşım emeğine yüreğinin ellerine sağlık hüzünlendim biraz en güzel elbisem de bu zaten | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Tüm Üzülenler İçin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Her Şey Vatan İçin | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 1 | 16-10-2008 19:26 |
| Aşk (Erkekler İçin) | CrasHofCinneT | Erkekçe | 1 | 04-10-2008 22:13 |
| Vatan İçin | metglass | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 0 | 22-09-2008 23:59 |
| Her Şey Vatan İçin | hooligan_uA | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 09-03-2007 02:46 |
| Senin İçin.. | AriThmetiCs | YouTube'dan Seçmeler | 3 | 12-12-2006 12:10 |