| | #1 (mesaj-linki) | |
| Playback İzlesene.com : Video - eminem - kim Buda Benim Videom İzleyin Yorumları Bekliyorum ![]() Açıklama videoda intihar etmeye çalışan ve hayatdan bunalmış bir çocuk gibi oynadım yani videom tamamen bir playback...!!! kesinlikle sıkıntıdan elinde bıçakla kendini öldürmeye çoq kişi ÇIKTI DÜNYADA...fuat adıgüzel ...41 tane videom var aralarından benim iyi gördüğüm videolarımı sizinle paylaşcam... İZLİYEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM Adım :Fuat Soyadım:Adıgüzel Burcum:Kova Doğum Tariğim:25:01:1991 Hobies: Video Klip,Rap Şarkı,Söz Yazma... Nerde Yaşıyorum:İstanbul | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Playback ( elinde bıçakla intihar etmeye çalışan bunalmış çocuk ) !!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Playback ( elinde bıçakla intihar etmeye çalışan bunalmış çocuk ) !!! kırıcı olmak istemem ama olmamışın da ötesinde bişi bu...bikaç videonu gördüm napmaya çalıştığını hiç anlayamadım ve açık sözlü olucam beğenmedim... neyse gene de bu gibi çalışmalarında başarılar dilerim... ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Playback ( elinde bıçakla intihar etmeye çalışan bunalmış çocuk ) !!!Bırak o ekmek bıçağını git berbere traş ol... ![]() ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PlaybackBıçakla şaka olmaz ![]() Allah muhazafa bir yerine gelse gözüne çok yakın yapıyorsun bnun video gibi geri sayımı olmaz ben uyarımı yapayımda ![]() ama konu intihar etmek isteyen bunalımlı çocuğu oynadıysan değişir ben beğendim acsion var işin içinde ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| playback |
Playback Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PlayBack dedigin böyle olur | PiSiK0PATR | Komik Flash'lar/Video'lar | 10 | 11-06-2006 16:41 |