| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NympH - Nefesimsin (NympH'iM) Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"ınız olsun inşallah... Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın! Rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın ![]() | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NympH - Nefesimsin (NympH'iM)Hocam yapmış ya güzel olmazmı müzikte süperr. Kavgasız Gürültüsüz Ömür Boyu Mutluluklar ![]() ![]() | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NympH - Nefesimsin (NympH'iM) çok güzel olmuş umarım hep böyle mutlu olursunuz | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NympH - Nefesimsin (NympH'iM)
harika olmuş güzeller güzeli kardeşim her karesinde başka bir mana var yayında ve yapımda emeği geçen her kese teşekkürler bende istiyom hıh muziplik yapamadan duramadım gene valla çok güzel olmuş senin güzelliğinle müzik birleşince süper bir şey çıkmış ortaya gene espiri yapasım geldi ama yapmıycam sonra saçlarımı yolarsın cadı seni seviyorum ablasının güzeli sana bedduam iyilikler yakanı bırakmasın güzellikler hayatının her anında olun sana bedduam sevdiklerin hep yanında olsun sıkıntı yüzü göstermesinler sana bedduam hayatta istediğin tüm güzellikler mutluluklar her şeyin en iyisi senin olsun son bedduam allah benide başından eksik etmesin hahahaha gene muziplik yaptım aha | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NympH - Nefesimsin (NympH'iM)Mutluluklar ![]() | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NympH - Nefesimsin (NympH'iM)
Çok güzel olmuş emeğinize ve yüreğinize sağlık ve ayrıca mutluluklar ikinize de | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NympH - Nefesimsin (NympH'iM) | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NympH - Nefesimsin | |
|
![]() |
| Etiketler |
| nefesimsin, nymph |
NympH - Nefesimsin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nymph (Nymph Kimdir? - Nymph Hakkında) | CrasHofCinneT | Yunan Mitolojisi | 3 | 28-08-2008 18:12 |