| | #1 (mesaj-linki) |
You Take My Heart Away - ROCKY Kendi yaptigim bi Flash Video. Umarim sizlerde begenirsiniz,sarkı biras eskilerden ama dinleince begencenizi umuyorum Unutulmaz ROCKY seriisinden goruntuler esliginde.. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
You Take My Heart Away - ROCKY Çok güzel bir müzik çok güzel bir film eşliğinde 80'li yıllara aldın götürdün..çok güzel olmuş bence sen çok güzel bir belgesel hazırlamışsın öyle gibi seyrettim..eline yüreğine sağlık ben çok beğendim hele şarkı öyle güzel ki ![]() Recruit bu işlere yakışıyorsun başarılar..Bu forumda hep ol iyimi yaptığın güzelliklerde buluşmak üzere ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: You Take My Heart Away - ROCKY
eline sağlık çok güzel olmuş nasıl yapıyorsunuz bunu ben bir türlü yapamadım
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: You Take My Heart Away - ROCKY
ii şarkı bee kardeş eskide olsa dinletiyor ve görüntülerde ii beğenilen bir film di sonuç ta sen de ii akıl etmişsin sağol
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| my vıedeo, rocky video, rocky 3 video klip, rocky film klip, rocky film klıp, rocky filminin videolu müziği, rocky klibi, rocky nin film videoları, rocky nin videolu şarkısı, rocky sarkısı, rocky video, rocky video film, rocky şarkısı, rocky şarkısı klip, videyo film, |
| Konu Araçları | |
You Take My Heart Away - ROCKY Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Metal Müzik Hakkında Bilinmesi Gereken 49 Şey | virtuecat | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 2 | 05-05-2007 01:44 |
| Listen To Your Heart... | NoRanynn | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 23-03-2007 21:15 |
| Rocky Graziona (Rocky Graziona Kimdir? - Rocky Graziona Hakkında) | BARIŞ | Spor ww | 0 | 25-11-2006 21:28 |
| Rocky Marciano (Rocky Marciano Kimdir? - Rocky Marciano Hakkında) | BARIŞ | Spor ww | 0 | 25-11-2006 21:08 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||