| | #86 (mesaj-linki) | |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4Alıntı:
Messenger üzerinde fazla eklenti veya yama olduğunda aşırı yükleme olabilir bu yüzden de hata vermesi normal bi bakımdan. Misal Messenger Plus Live, Discovery Live eklentileri kullanıyordum ve yama olarak da A-Patch ve Mess Patch i uygulamıştım. Bilgisayarı olduğundan fazla meşgul etti ve işlemciye aşırı yük bindirdiği için yamaları iptal edip sadece eklentilerle kullanıyorum şimdi (Aç gözlülüğün sonucu bu da, adamlar program üretiyor ama herkes bunu kesin kurmalı diye bi ibareden söz etmiyor ) Programlar işlemciyi fazlaca meşgul ettiklerinde ve sistem programa haber gönderip de bilgi alamadığı zaman hata verir. 3.2 GHz ve 3.0 arasında çok küçük bir fark olduğunu sanarız ancak büyük farklar vardır. 3.0 da video görüşmesi yapıldığında işlemci % 50 lerin üstünde çalışırken 3.2 de 50 lere bile çıkmadığı görülür (Kendi gözlemime göre; kural olarak söylemiyorum). Sadece işlemciden değil tabiki, RAM inde büyük önemi var.Başka bir deyişle bilgisayarın donanımına göre messenger a 2 eklentiden fazlası yüksek geliyor (programların özellikleri açıldığında daha da yorucu olur) | ||
|
| | #87 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
süper hiç bir hatada vermiyor tşk...
| |
|
| | #88 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 qüzel paylaşım için Tşkler. ... | |
|
| | #89 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4
Emeğe Saygı..
| |
|
| | #90 (mesaj-linki) |
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 bir Zararı varmı acaba ? | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| live 1,4,18, messenger arama yapıldığında kapanıyor, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||