Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 21-04-2008   #11 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-04-2008   #12 (mesaj-linki)

msni simge durumuna küçültüp tekrar açtıktan sonra msn kişi listesi belli bi ara kararıyor,sonra tekrar düzeliyor...yeni versiyonu yükledikten sonra oldu....neden kaynaklanıyor,nasıl düzeltilebilir
Eski 21-04-2008   #13 (mesaj-linki)

selamlar cok guzel ozellikler var dun gece 3 kez denedim ekranda masa ustunde aqua real baliklar var o yavasladi resimlerdekini aynisini yaptim msni kapatirken read olmadi kapatmak icin tamami tiklayin yazdi kisileri tikladigimda oturum acmadiniz yazdi guncellenmedide yazdi ve avira anti virus virus ikazinda bulundu 90 gunluk 24dunde bitiyor baska antivirus kaydettigimde daha sonra tekrar deneyecegim tesekkurler
Eski 21-04-2008   #14 (mesaj-linki)

8.5 kullanıyorum
discovery 1.4 kurdum güvenlik duvarında izin verdim kasperskyda izin verdim hatta kasperskyı kapattım ama hata kodu verio 81000306 nolu hata kodunu veriyor...

sistem : vista
Eski 21-04-2008   #15 (mesaj-linki)

Alıntı:
bekmez adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8.5 kullanıyorum
discovery 1.4 kurdum güvenlik duvarında izin verdim kasperskyda izin verdim hatta kasperskyı kapattım ama hata kodu verio 81000306 nolu hata kodunu veriyor...

sistem : vista
Windows Live Messenger, Kaspersky ve Vista sürümlerini sorunu kendi sistemlerimizde yeniden oluşturabilmek ve test edebilmek adına tam olarak belirtmeniz gerekiyor.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:46
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.71494508 saniyede (93.81% PHP - 6.19% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR