Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 21-04-2008   #16 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4 Cvp: MessengerDiscovery Live 1.4

Alıntı:
ekselansx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msni simge durumuna küçültüp tekrar açtıktan sonra msn kişi listesi belli bi ara kararıyor,sonra tekrar düzeliyor...yeni versiyonu yükledikten sonra oldu....neden kaynaklanıyor,nasıl düzeltilebilir
Aynı sorunu bende yaşıyorum bunun bi çözümü ya da sebebi var mı acaba?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-04-2008   #17 (mesaj-linki)

Alıntı:
kellepaca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aynı sorunu bende yaşıyorum bunun bi çözümü ya da sebebi var mı acaba?
Önceki sürümü tamamen kaldırmadan yeni sürümü kurduğunuz için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuda anlatıldığı şekilde MessengerDiscovery kurulumunu sıfırlayınız:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 21-04-2008   #18 (mesaj-linki)

Arkadaşlar bnde oturum açmış değilsiniz diyor Yardımcı olabilrmsiniz?

EDİT: tamam halletim
Eski 21-04-2008   #19 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Önceki sürümü tamamen kaldırmadan yeni sürümü kurduğunuz için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu konuda anlatıldığı şekilde MessengerDiscovery kurulumunu sıfırlayınız:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?
discoveryi denildiği gibi kaldırıp tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor...msn'i simge durumuna küçültüp tekrar açtığımda kişi listesi belli bi süre kararıp tekrar düzeliyor
Eski 21-04-2008   #20 (mesaj-linki)

Alıntı:
ekselansx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
discoveryi denildiği gibi kaldırıp tekrar yükledim ama sorun hala devam ediyor...msn'i simge durumuna küçültüp tekrar açtığımda kişi listesi belli bi süre kararıp tekrar düzeliyor
MessengerDiscovery Live 1.4.0402 sürümünü mu kullanıyorsunuz? İşlemci, RAM ve ekran kartı özellikleriniz nelerdir?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
messenger discovery 4, messenger discovery 4.0, messenger discovery live 1.4 kurulum, messenger discovery live 1.4.0402,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:20Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08567095 saniyede (59.33% PHP - 40.67% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR