Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > SON HABERLER
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 16-06-2008   #1 (mesaj-linki)
Kendi Messenger Grubunuzu Kurun Kendi Messenger Grubunuzu Kurun

Merhabalar.
Live nin yeniliklerinden sıkça bahsediyoruz. 1 - 2 - 3 ...

Bu günkü konumuzda ise Messenger üzerinden nasıl bir grup kurup, arkadaşlarınız ile sohbet edebileceğinizi göreceksiniz. evet evet bir grup sistemiyle sizleri tanıştıracağız.

MsxLabs olarak Messenger Grup Chat 'i sizler için inceledik.

Msn üzerinden grup yapabileceğiniz bu servis kendi grubunuzu oluşturmanızı bu grup üzerinden arkadaşlarınıza çevrenize ulaşabilmenizi sağlıyor. Bir grup kuruyorsunuz. Sistem size mgroup42778@hotmail.com gibi bir adres veriyor.
Bu adresi msn listesine ekleyen her kişi bu gruba dahil olabiliyor...

Eskiden kullanılan irc chat sistemine benzer mantıkta olan bu servis de kişileri davet çok basit.

Kullanıcı mgroup42778@hotmail.com adresini eklediğinde, “Activity Panel uygulamasını başlamak için davet ediyor” diye bir uyarı alıyor. Kabul edildiğine ise msn penceresinin sağ kısmında bir panel açılıyor. Burda gruptakilerin tümünü görebiliyorsunuz.

Servis henüz beta aşamasından. Bizde kurcalamaya başladık diyebiliriz.

Sizde mgroup42778@hotmail.com adresini ekleyerek, özellikleri deneyebilirsiniz.

Saygılar.
hellboy726.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-06-2008   #2 (mesaj-linki)
Birkaç Resim Ekleyelim. Birkaç Resim Ekleyelim.

Birkaç resim ile sistem ile artistik yapıyorum

Listenize eklediniz ve Size gönderdiği daveti kabul ettiniz. Buyrun. Altta grup a üye kimselerin listesi mevcut.

(Ben Kurdum Ben anlatıyorum. Bu yüzden Şu anlık Ben ben Varım)

Birkaç ufak komutla artistik yaparken...

Hmm.. Grub 'a yeni biri katıldı.

Sanki farklı biri gibi, kendim ile sohbet ederken...

Birkaç küçük ince ayar yapıyorum. ve Yeni bir avatar yüklüyorum...

Artık MsxLabs avatarı var. (bir yandan da diğer beni admin atıyorum.)
Eski 16-06-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun ! Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun !

eline sağlık hell emek etmişsin güzel çalışma çıkmış
Eski 16-06-2008   #4 (mesaj-linki)
Re: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun ! Re: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun !

eline sağlık
Eski 16-06-2008   #5 (mesaj-linki)
Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun Cvp: Kendi Messenger Grubunuzu Kurun

eline sağlık .....
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
activity panel, activity panel grub, activity panel msn, activity panel uygulamasını, chat messenger, grup mesenger, mesenger group, messenger group, messenger group chat kullanımı avatar, messenger group kullanımı, messenger grup, messenger grup chat sistemi form, messenger kurun, msn group chat kullanımı, msn grubu kurun,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09228897 saniyede (58.02% PHP - 41.98% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR