![]() |
| | Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#1 (mesaj-linki) |
Özet: MSN Messenger 7.5'ten Windows Live Messenger 2011 sürümüne kadar tüm Messenger sürümlerinin indirme bağlantıları ve yama dosyaları. Eski ve yeni Messenger sürümlerini tek tıklama ile indirebilir, eski sürümler için hazırlanan yamalanmış msnmsgr.exe dosyalarını kullanarak eski sürümlerde de oturum açabilirsiniz. Ayrıca aşağıda Messenger'ı kaldırma ve yeniden kurma ile ilgili bağlantılar da mevcut. ![]() MSN Messenger 7.5 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 8.1 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 8.5 + (msnmsgr.exe) Windows Live Messenger 2009 Windows Live Messenger 2011 msnmsgr.exe: İndirdiğiniz dosyayı C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne çıkarmanız gerekiyor. Eski msnmsgr.exe dosyasıyla değiştirebilmeniz için Messenger kapalı olmalıdır. WLM 8.5 için C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gitmeniz gerekiyor. Daha fazla bilgi için şu konulara göz atınız: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Vista ve Seven için Sıfırdan Windows Live Messenger Kurulumu Windows XP için Sıfırdan Windows Live Messenger Kurulumu Windows Installer CleanUp Utility (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | |
|
| | Cvp: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#2 (mesaj-linki) |
|
Çok iyi düşünmüşsünüz. Elinize sağlık.
| |
|
| | msn 8.5 kamera açılmıyor#3 (mesaj-linki) |
| msn 8.5 kurdum fakat kamera çalışmadı.ne yapabilirim
| |
|
| | Cvp: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#4 (mesaj-linki) |
|
| | Cvp: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#5 (mesaj-linki) |
|
1-) Windows Live Messenger 2011 de Servis Pack vb. istekleri nerden temin ederim ? 2-) Windows Live Messenger 2011 Kurulumunu bilmiyorum | |
|
| | Cvp: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#6 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
| ||
|
| | Cvp: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#7 (mesaj-linki) |
| msn 8.5 kurdum kamerada sorun oldu. son sürümü yükledim sorun kalktı ama cam çok donuyo. Acaba msn 7.5 kursam aynı sorun olur mu ? Kamera çalışır mı ?
| |
|
| | Cvp: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#8 (mesaj-linki) |
|
Eski sürümlerde görüntülü görüşmelerde problem yaşarsınız. Yeni sürümdeki web kamerası problemleri için sitede arama yapabilirsiniz.
| |
|
| | Cvp: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#9 (mesaj-linki) |
|
Eski sürümlerde görüntülü görüşmelerde problem yaşarsınız. Yeni sürümdeki web kamerası problemleri için sitede arama yapabilirsiniz. __________________ Adım Mavi... Soyadım Karanlık... Denedim 8.5 dan sonra 7.5 de kamera çalışmadı. Yapmadığım aramadığım şey kalmadı sitede. Tek cam isteği gönderilmediği gibi görüntülü konuşmada 5-10 dk sonra görüntü takılmaya donmaya başlıyo. Pc de acayip kasıyo. Neyse sağlık olsun boyle idare edecez. Ayrıca söylemeden geçemicem, siteniz müthiş. Kolay gelsin | |
|
| | Cvp: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download#10 (mesaj-linki) |
| msn 7,5 derlemesine yaptığınız exe artık işlem görmüyor derlemeye baktığımda 8.1 dio bunu daha yüksek bir sürüm nasıl gösterebilirim ve ya siz yaparmısınız... sitedeki exe açılabilir bir exe yapabilirmisiniz..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| messenger, messenger sürümleri, msn, windows live messenger, wlm | eski surum msn indir, messenger surumleri, msn eski surum indir, |
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Eski MessengerDiscovery Sürümleri | kamani | MessengerDiscovery | 8 | 03-02-2012 18:49 |
| WLM 2009 kaldırıp eski sürümleri kullanmak istiyorum ne yapmalıyım? | cashmurder | Soru-Cevap | 6 | 08-04-2011 02:54 |
| Eski MSN sürümleri gibi resim yollamak istiyorum, ne yapmalıyım? | feardark | Soru-Cevap | 2 | 27-02-2011 21:10 |
| Eski MSN Discovery sürümleri hakkında bilgi verir misiniz? | serhat_33 | Soru-Cevap | 2 | 08-09-2009 11:48 |
| Yeni Bir Download Sitesi Açılmıştır - Download Siteleri | musti26 | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 01-05-2008 21:40 |