![]() |
| | Messenger Plus! 5#1 (mesaj-linki) |
Özet: Messenger Plus!'ın en son sürümüyle ilgili sorularınızı bu başlık altında cevaplıyoruz. Windows Live Messenger 2011 ve 2009 sürümleri ile uyumlu Messenger Plus! 5 sürümü yayımlanmıştır. Ek dosyasından veya bu adresten Messenger Plus! - The Windows Live Messenger Extension indirebilirsiniz. *Kurulum esnasında araç çubuğunu yüklemeyiniz. Aşağıdaki resimde de gösterildiği gibi kutucukların işaretini kaldırınız: ![]() Messenger Plus! 5.00.0.702 Son Düzenleyen NeutralizeR; 28-04-2011 @ 20:20. | |
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#2 (mesaj-linki) |
|
Yükledim.. Çevrimiçi günlük de tutuyormuş, bir de güzel scriptler çıkarsa iyi olacak. İpget, convo notifier gibi. | |
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#3 (mesaj-linki) |
|
x64 uyumlu değil sanırım | |
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#4 (mesaj-linki) |
|
Wlm2011 de nick değiştirme yi yapmışlarmı bu sürümde acaba ?
| |
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#5 (mesaj-linki) | ||
| Alıntı:
Windows 7 Ultimate x64 kullanıcısıyım ve gayet güzel çalışmakta. Alıntı:
Nick(takma ad) değiştirme yok ama arkadaşlarınızı nickini(takma adını) görebilmenizi sağlayan seçenek mevcut. yani kendinize takma ad ekleme durumunuz yok henüz. umarım ileriki sürümlerde bu özellikle çıkar karşımıza. | |||
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#6 (mesaj-linki) |
|
Ben kayıt oldum. Çevrimiçi tutmaya da başladı. Ama eski livenotifier ve ipget çalışmıyor.
| |
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#7 (mesaj-linki) |
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#8 (mesaj-linki) |
|
bilgilendirme için teşekkürler. | |
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#9 (mesaj-linki) |
|
teşekkürler admin güzel paylaşım.....
| |
|
| | Cvp: Messenger Plus! 5#10 (mesaj-linki) |
| harika bunu çok sevdim emeğine sağlık NeutralizeR![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| messenger plus, messenger plus 5 | convo notifier indir, messenger plus 5, plus 5, |
Messenger Plus! 5 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 29 | 30-05-2011 15:02 |
| Messenger Plus! Live ile Kendi Messenger Arayüzlerinizi Oluşturun | ahmetgns | Messenger Plus! Live Skins | 15 | 28-04-2010 01:03 |
| Messenger Discovery 2 Live Messenger 2009'u tam destekliyor mu? | aa1aa | Soru-Cevap | 1 | 18-05-2009 23:52 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 16:42 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 3874 | 09-09-2008 20:13 |