Üye Ol | Yeni Mesajlar

22-05-2012 | 02:28

Konu: 

MessengerDiscovery 3

Forum: SON HABERLER     Gönderen: NeutralizeR     İlk Mesaj: 13-10-2011 (17:09)     Son Mesaj: 30-03-2012 (00:38)     Cevap: 22     Gösterim: 6517
Cevap Yeni Konu Aç
Facebook'ta Paylaş  Yazdırılabilir Sürümü Göster  Konu Araçları Bu Konuda Ara
Eski 13-10-2011

MessengerDiscovery 3

#1 (mesaj-linki)
Özet: MessengerDiscovery 3.1 sürümü hakkında bilgi ve yardım konusu.
MessengerDiscovery 3.1 (ücretli) sürümü MsXLabs® MK üyelerinin kullanımına ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu sürüm, Windows Live Messenger 2009 ve Windows Live Messenger 2011 sürümleriyle uyumludur. Messenger'ınıza yeni özellikler ekleyen bu eklentinin bazı özellikleri aşağıdaki gibidir:
  • Messenger'ı birden fazla başlatın
  • Görüntülü konuşmaları kaydedin ve bilgisayarınızda saklayın.
  • Taklit etme ve sohbet penceresi rumuzu gibi sohbet geliştirmeleri
  • Kişilerinizin sizi silip silmediğini görün
  • Kişilerinizin görüntü resimlerini çalın
  • İstediğiniz sıklıkta titreşim gönderin ve pencere titremesini kapatın
  • Kişi olay günlüğü kaydetme
  • Live arama yerine Google arama kullanma

Tüm özelliklerle ilgili daha fazla bilgi bu sayfada yer alıyor: MessengerDiscovery

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ:
http://msgdiscovery.com/MD_3.1.167.exe

Tam sürüm yapabilmeniz için bu e-posta adresini giriniz: md@msxlabs.org

Sorularınız bu başlık altında cevaplanacaktır.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 23-10-2011

Cvp: MessengerDiscovery 3

#2 (mesaj-linki)
Misafir
Messenger discovery yükledim msn sürümüm 2011 sürekli bağlantı kesiliyor neden kaynaklanıyodur?

Eski 23-10-2011

#3 (mesaj-linki)
MessengerDiscovery'yi kaldırdıktan sonra sorun normale dönüyor mu? MessengerDiscovery'nin birçok ayarını pasifleştirmeyi deneyin. Özelliklerden bir tanesi bu soruna neden oluyor olabilir.

Eski 26-10-2011

#4 (mesaj-linki)
Misafir
Aynı sorun bendede var. Wlm 211 kullanıyorum. Discoveryi kaldırdığımda msn normal çalışıyor fakat discoveryi kurunca oturum açar açmaz 2 snde hemen bağlantı kesiliyor. Özellikleri kapatın yazmışsınız ama oturum açtıktan sonra ayarlara girer girmez bağlantı gidiyor ayarlar penceresi de kapanıyor.
Ne yapmalıyım...
Teşekkürler

Eski 26-10-2011

#5 (mesaj-linki)
A-Patch yamasını uyguladıysanız veya Messenger Plus!'ın çoklu oturum açma gibi bir özelliğini aktif ettiyseniz bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız anti-virüs / firewall yazılımı da MessengerDiscovery'yi engelliyor olabilir. Öncelikle anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp Messenger'ı yeniden başlattıktan sonra oturum açmayı ve bir süre kullanmayı deneyin.

Eski 26-10-2011

#6 (mesaj-linki)
Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
A-Patch yamasını uyguladıysanız veya Messenger Plus!'ın çoklu oturum açma gibi bir özelliğini aktif ettiyseniz bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız anti-virüs / firewall yazılımı da MessengerDiscovery'yi engelliyor olabilir. Öncelikle anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp Messenger'ı yeniden başlattıktan sonra oturum açmayı ve bir süre kullanmayı deneyin.
A-Path kuruluydu ayarı geri yükleyip kurmuştum discoveryi. Ayrıca antivirüsü kapatmama rağmen hala sorun aynı. A-Pathla alakalı olabilir. Onun bütün ayarlarını tamamen nasıl kaldırabilirim.

Eski 26-10-2011

#7 (mesaj-linki)
Alıntı:
seyvb adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
A-Path kuruluydu ayarı geri yükleyip kurmuştum discoveryi. Ayrıca antivirüsü kapatmama rağmen hala sorun aynı. A-Pathla alakalı olabilir. Onun bütün ayarlarını tamamen nasıl kaldırabilirim.
Messenger'ı onarmayı deneyin. Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live bileşenlerini bulup ilgili işlemi gerçekleştirin.

Eski 27-10-2011

#8 (mesaj-linki)
Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Messenger'ı onarmayı deneyin. Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live bileşenlerini bulup ilgili işlemi gerçekleştirin.
Onarmayı, kaldırıp yeniden kurmayı denedim olmadı. Facebook hizmetini hotmaile bağlamıştım onu da kaldırıp denedim aynı. Fakat bir şey fark ettim farklı bir adres ile oturum açtığımda sorun yok. Sorun kullandığım adresin bilgisayara kaydettiği dosyalardan olabilir. Buları temizlemenin yolu var mı? Bir de o şekilde deneyelim.

---------- Mesaj tarihi 11:54 ---------- Önceki mesaj tarihi 11:40 ----------

WLM'den beni unut deyip tekrar oturum açtığımda sorun düzeldi. İlginiz için Teşekkürler.

Eski 28-10-2011

#9 (mesaj-linki)
teşekkür ederim plusı sildim bunu yukledim hiç bir problemle karşılaşmadım ama eskiden dscoveryde ozellık daha coktu sankı sımdı hiç biri çalışmıyor veya ben çalıştıramadım

Eski 30-10-2011

#10 (mesaj-linki)
merhaba,
bende wlm 2009 surumunu kullanıyorum discovery i yuklemeye calıstıgımda .net framework a ihtiyacı var kurun dio kurup tekrar discoveryi kurmaya calıstıgımda aynı hatayı veriyo bi turlu kuramadım o yuzden ne yapmam gerekiyor? yardımcı olabilir misiniz??

Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Etiketler
discovery, messenger discovery 3, messengerdiscovery 3, messsenger, msn | messenger discovery 3 full, messengerdiscovery, msxlabs,
MessengerDiscovery 3 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MessengerDiscovery 2 .Net ahmed INTERNATIONAL FORUM (English) 1 07-02-2009 13:53
MessengerDiscovery Live 1.4 Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 2 12-07-2008 21:29
MessengerDiscovery Live 1.4 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 154 03-07-2008 00:09
MessengerDiscovery vedat-46 Arşive Kaldırılan Konular 1 25-06-2008 15:34
MessengerDiscovery X 1 NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 2 25-10-2005 02:48
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz