![]() |
| | MessengerDiscovery 3#1 (mesaj-linki) |
Özet: MessengerDiscovery 3.1 sürümü hakkında bilgi ve yardım konusu. MessengerDiscovery 3.1 (ücretli) sürümü MsXLabs® MK üyelerinin kullanımına ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu sürüm, Windows Live Messenger 2009 ve Windows Live Messenger 2011 sürümleriyle uyumludur. Messenger'ınıza yeni özellikler ekleyen bu eklentinin bazı özellikleri aşağıdaki gibidir:
![]() Tüm özelliklerle ilgili daha fazla bilgi bu sayfada yer alıyor: MessengerDiscovery İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ: http://msgdiscovery.com/MD_3.1.167.exe Tam sürüm yapabilmeniz için bu e-posta adresini giriniz: md@msxlabs.org Sorularınız bu başlık altında cevaplanacaktır. | |
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#2 (mesaj-linki) |
|
Messenger discovery yükledim msn sürümüm 2011 sürekli bağlantı kesiliyor neden kaynaklanıyodur?
| |
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#3 (mesaj-linki) |
|
MessengerDiscovery'yi kaldırdıktan sonra sorun normale dönüyor mu? MessengerDiscovery'nin birçok ayarını pasifleştirmeyi deneyin. Özelliklerden bir tanesi bu soruna neden oluyor olabilir.
| |
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#4 (mesaj-linki) |
|
Aynı sorun bendede var. Wlm 211 kullanıyorum. Discoveryi kaldırdığımda msn normal çalışıyor fakat discoveryi kurunca oturum açar açmaz 2 snde hemen bağlantı kesiliyor. Özellikleri kapatın yazmışsınız ama oturum açtıktan sonra ayarlara girer girmez bağlantı gidiyor ayarlar penceresi de kapanıyor. Ne yapmalıyım... Teşekkürler | |
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#5 (mesaj-linki) |
|
A-Patch yamasını uyguladıysanız veya Messenger Plus!'ın çoklu oturum açma gibi bir özelliğini aktif ettiyseniz bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Ayrıca kullandığınız anti-virüs / firewall yazılımı da MessengerDiscovery'yi engelliyor olabilir. Öncelikle anti-virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp Messenger'ı yeniden başlattıktan sonra oturum açmayı ve bir süre kullanmayı deneyin.
| |
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#6 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
| ||
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#7 (mesaj-linki) |
| Messenger'ı onarmayı deneyin. Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live bileşenlerini bulup ilgili işlemi gerçekleştirin.
| |
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#8 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
---------- Mesaj tarihi 11:54 ---------- Önceki mesaj tarihi 11:40 ---------- ![]() WLM'den beni unut deyip tekrar oturum açtığımda sorun düzeldi. İlginiz için Teşekkürler. | ||
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#9 (mesaj-linki) |
|
teşekkür ederim plusı sildim bunu yukledim hiç bir problemle karşılaşmadım ama eskiden dscoveryde ozellık daha coktu sankı sımdı hiç biri çalışmıyor veya ben çalıştıramadım | |
|
| | Cvp: MessengerDiscovery 3#10 (mesaj-linki) |
|
merhaba, bende wlm 2009 surumunu kullanıyorum discovery i yuklemeye calıstıgımda .net framework a ihtiyacı var kurun dio kurup tekrar discoveryi kurmaya calıstıgımda aynı hatayı veriyo bi turlu kuramadım o yuzden ne yapmam gerekiyor? yardımcı olabilir misiniz?? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| discovery, messenger discovery 3, messengerdiscovery 3, messsenger, msn | messenger discovery 3 full, messengerdiscovery, msxlabs, |
MessengerDiscovery 3 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessengerDiscovery 2 .Net | ahmed | INTERNATIONAL FORUM (English) | 1 | 07-02-2009 13:53 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 12-07-2008 21:29 |
| MessengerDiscovery Live 1.4 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 154 | 03-07-2008 00:09 |
| MessengerDiscovery | vedat-46 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-06-2008 15:34 |
| MessengerDiscovery X 1 | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 2 | 25-10-2005 02:48 |