| | #1 (mesaj-linki) |
Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler
Bu özellik için şu konu ayrı olarak mevcut, oradan arayüzleri takip edebilirsiniz:
Ayrıca Kapat düğmesine basarken Ctrl+Shift tuşlarını basılı tutarsanız, etkin olan hariç bütün pencereleri kapatır.
Bu kişi de Patchou, Messenger Plus! Live'ın tek geliştiricisi;Bu kadar yeter, küçük küçük geliştirmeler de var ama buraya yazmak istemedim. Okuduğunuz için teşekkürler. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki Yenilikler
bilgi için teşekkürler bu sürüm gerçekten diger sürümlerden farklı olduguna inanıyorum..
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Teşekkürler... Nihayet beklediğimiz gibi sanırım...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Herşey için teşekkürler anlattın iyi olmuş ellerine sağlık Alıntı:
| ||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Cvp: Messenger Plus! Live 4.50 Sürümündeki YeniliklerAlıntı:
). Bu pencereyi ve fotoğrafı Patchou programının içine yerleştiriyor ancak pencereyi çıkartmak için herhangi bir ipucu vermiyor, gerçi bu pencereyi çıkartan yöntem çok eski, ilk Plus! sürümlerinden beri varmış, ilk öğrendikten sonra eski sürümlerde de uyguladım, farklı bir fotoğrafla çıkmıştı o sefer.Ama dediğim gibi, bu 4.50 sürümünde daha önce olmayan 3 tane yeni sürpriz varmış. Patchou sürprizler koymayı seviyor anlaşılan, 6. Yıldönümü Yarışması'nda da belirli bir koordinata tıkladığınızda sayfadaki resim değişiyordu, bilmem biliyor musunuz... | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||