| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Vista mı XP mi kullanıyorsunuz? 'Yoksay' tuşuna tıkladıktan sonra başka özelliklerle ilgili de uyarılar alıyor musunuz yoksa sadece 'Olay Mesajı Özelliği' ile ilgili mi sorun yaşıyorsunuz? Windows Live Messenger 8.5'e geçerseniz muhtemelen bu sorunu yaşamazsınız. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Vista Kullanıyorum. Her Özellikte aynı Hatayı Veriyor. Hatta Oturumu açtuğımda da Veriyor. 8.5 Yükleyim Bakalım aynı Hatayı Vericekmi. Sizi Bilgilendiririm. Edit: 8.5 Kurdum Ve Sorun Düzeldi. Yalnız Ben bu 8.5'i sürekli 80072ee7 Hatası Veriyor Diye Kaldırmıştım. firewall ı Kapattığımda Bağlanabiliyorum Ancak. Güvenli bölgeye eklememe Rağmen Hala firewallı Kapatmadan Giremiyorum. Bunun İçin Ne Yapabilirim? İlginiz İçin Teşekkür Ederim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Alıntı:
Diğer sorunuz için, şu konuyu incelediniz mi? Msn Hata Kodu 80072ee7 Windows Live Messenger Hatası | ||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Alıntı:
Evet Denedim. Hatta Denemediğim bi yöntem Kalmadıda diyebiliriz. ama anlamadım Gitti Düzelmiyor. | ||
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 80072ee7 vista, messenger hangi programlarla uyumsuz, msn 8.5 hata veriyor, msn 8.5 stuffplug, msn 8.5 uyumsuzluk, msn 80072ee7 hatası veriyo, vista 80072ee7, vista 80072ee7 hata kodu, windows live messenger 8.5 eklentileri, windows live messenger 80072ee7 hatası, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||