| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Kusura Bakmayın Sizide Meşkul Ediyorum Fakat Denedim 80072ee7 Hatası Yerine 80072efd Hatası Verdi. Çözüm yollarını Denedim Tekrar Eski Hatay döndü Garip bişey ![]() Kaspersky İnternet Security | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Kaspersky Internet Security kapalıyken Windows Live Messenger'ı birkaç kapatıp açın, oturum açmayı deneyin. Herhangi bir hata mesajı almazsanız lütfen burada belirtin.
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Alıntı:
Denedim.KIS Kapalıyken hiç sorun yok açılıyor Ama aktifken Msn Çalışmıyor. Güvenli Bölgeye aldım Messeger'ı Ama Yine O Hatayı Veriyor. | ||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Alıntı:
Güncelleme: Varsayılan KIS ayarlarında bahsettiğiniz hata mesajlarıyla karşılaşmadım. Belki güvenlik ayarlarını değiştirdiğiniz için bu sorunu yaşıyorsunuzdur? KIS > Settings > Protection > Firewall > Enable Filtration System > Low Security yapıp tekrar deneyin. Sonuç vermezse bu ekrandaki bazı ayarları kapatıp sırasıyla deneyin. | ||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 NeutralizeR; İlgine Ve alakana Teşekkür Ediyorum.Anti-hacker Korumasını Yüksek Seviyede Tutuyordum.Dediğin Gibi Seviyeyi biraz Daha düşürdüm Ve Şuan sorunsuz Bağlanıyorum KIS aktifken. Saygılar.. ![]() Alıntı:
| ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 80072ee7 hata raporu çözümü, 80072ee7 çözümü, 80072ee7 çözümü vista, 80072efd hatası vista, 80072efd kaspersky, kaspersky internet security live messenger, lowe messenger, stuffplug 3.5 ayarları, vindows lowe msenger, vista msn hata 80072ee7 çözüm, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||