Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > StuffPlug-NG
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 11-01-2008   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5

ben de 9.0 beta yüklü yükledikde sonra failed hatası veriyo ayrıca apple skin ve msn plus var yardımcı olurmusunuz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 11-01-2008   #17 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5

Alıntı:
yaren1987 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aşağıdaki Hatayı Veriyor. bi Özelliği Devreye sokmaya Çalıştığımda Uygula diyorum Hata Veriyor. Bunu Nasıl Düzeltebiliriz.?

[Resim]
Aynisi sorun bendede war (msn8,1 + plus + win xp).. Uygulamalarin bazilari calismiyor..
Eski 12-01-2008   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
ribery1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben de 9.0 beta yüklü yükledikde sonra failed hatası veriyo ayrıca apple skin ve msn plus var yardımcı olurmusunuz

İleri bir tarihte WLM 9 ile uyumlu StuffPlug 4 sürümü yayımlanacaktır.

Alıntı:
PeregrineFalcon adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aynisi sorun bendede war (msn8,1 + plus + win xp).. Uygulamalarin bazilari calismiyor..
Windows Live Messenger'ın resmi son sürümü WLM 8.5 ile tam uyumludur.

WLM 8.1'de sorunlar yaşayabilirsiniz, bu nedenle bir önceki StuffPlug sürümüne dönmeniz gerekebilir.

http://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...er-uyumlu.html
Eski 14-01-2008   #19 (mesaj-linki)

öncelikle msxlabsa tesekur edıyorum.sureklı takip etmıyorum acıkcası ;sadece msn ile ilgili yeni bişe varmı yokmu bı kontrol edıyım dedigim zamanlarda.problem su,stuffplug ı ılk defa denıyorum daha önceki sürümleri pek bilmiyorum ama buyuk emotion gonderme gibi bi özellıkleri vardı sanırım.bu mumkun deil şu an gordugum kadarıyla öyle bi ayarlama yok .ileride buna yönelik bir çalısma olurmu olmazmı onu sorucam ben?eger olmuycaksa bu eklentiyi kullanmanın pek de bi farkı yok gıbı bence,photoshopdan kendı ifade mi yapıp kullanıyorum,dev gibi ifadeler yapmak guzel olurdu benım için .Bitti...
Eski 14-01-2008   #20 (mesaj-linki)

Alıntı:
ptime adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
öncelikle msxlabsa tesekur edıyorum.sureklı takip etmıyorum acıkcası ;sadece msn ile ilgili yeni bişe varmı yokmu bı kontrol edıyım dedigim zamanlarda.problem su,stuffplug ı ılk defa denıyorum daha önceki sürümleri pek bilmiyorum ama buyuk emotion gonderme gibi bi özellıkleri vardı sanırım.bu mumkun deil şu an gordugum kadarıyla öyle bi ayarlama yok .ileride buna yönelik bir çalısma olurmu olmazmı onu sorucam ben?eger olmuycaksa bu eklentiyi kullanmanın pek de bi farkı yok gıbı bence,photoshopdan kendı ifade mi yapıp kullanıyorum,dev gibi ifadeler yapmak guzel olurdu benım için .Bitti...
StuffPlug'ta bir daha "Pencere Açtı / Pencereyi Kapattı" özelliklerinin olmayacağını söyleyebilirim. "Büyük kişisel ifade kullanabilme" özelliği de büyük ihtimalle sonraki sürümlerde de yer almayacak. Fakat bu çok popüler iki özelliğini kaybetmiş olmasına rağmen; StuffPlug sorun çıkarmayan, kullanışlı özellikleri olan, çok sık WLM kullanan kişilerin kurmalarını tavsiye ettiğim bir eklenti...

Ayrıca bu özelliklerin eklentiden çıkarılmış olmalarının sebebi de WLM'da yapılan değişiklikler/geliştirmeler.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
live msn çalışmıyor, msn plus skinleri çalışmıyor, msn8.1 download plus, stuff plug 4, stuff plug pencere, stuffplug 3.5 pencere, stuffplug 4, windows live messenger 9.0 beta skins, windows live messenger 9.0 calışmıyor, windows live messenger skin yapma, windows live msn çalışmıyor, windows messenger live 9.0 beta stuff plug, wlm 9 skins, xp windows live msn çalışmıyor,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:26Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09580112 saniyede (58.67% PHP - 41.33% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR