| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5
ben de 9.0 beta yüklü yükledikde sonra failed hatası veriyo ayrıca apple skin ve msn plus var yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Alıntı:
İleri bir tarihte WLM 9 ile uyumlu StuffPlug 4 sürümü yayımlanacaktır. Alıntı:
WLM 8.1'de sorunlar yaşayabilirsiniz, bu nedenle bir önceki StuffPlug sürümüne dönmeniz gerekebilir. http://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...er-uyumlu.html | |||
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5
öncelikle msxlabsa tesekur edıyorum.sureklı takip etmıyorum acıkcası ;sadece msn ile ilgili yeni bişe varmı yokmu bı kontrol edıyım dedigim zamanlarda.problem su,stuffplug ı ılk defa denıyorum daha önceki sürümleri pek bilmiyorum ama buyuk emotion gonderme gibi bi özellıkleri vardı sanırım.bu mumkun deil şu an gordugum kadarıyla öyle bi ayarlama yok .ileride buna yönelik bir çalısma olurmu olmazmı onu sorucam ben?eger olmuycaksa bu eklentiyi kullanmanın pek de bi farkı yok gıbı bence,photoshopdan kendı ifade mi yapıp kullanıyorum,dev gibi ifadeler yapmak guzel olurdu benım için .Bitti...
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 Alıntı:
Ayrıca bu özelliklerin eklentiden çıkarılmış olmalarının sebebi de WLM'da yapılan değişiklikler/geliştirmeler. | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||