| | #1 (mesaj-linki) |
Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 ![]() Windows Live Messenger 8.5 sürümüyle tam uyumlu StuffPlug 3.5 sürümü yayımlanmıştır. Yukarıdaki StuffPlug resmine tıklayarak eklentinin resimli anlatım sayfasına gidebilir, özelliklerini nasıl aktif edip kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. İleri bir tarihte WLM 9 ile uyumlu StuffPlug 4 sürümü yayımlanacaktır. Not: StuffPlug 3.5.590 kurulumunda Türkçe dil dosyası bulunmamaktadır. Fakat ekteki ZIP dosyasının içinde bu dosyayı bulabilir, "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine kopyalayarak Türkçe dil desteği sağlayabilirsiniz. Bir sonraki sürümünde Türkçe dil desteği de varsayılan olarak yer alacaktır. Yalnızca Türkçe dil dosyası lazımsa: StuffPlug Teknik Destek-Yardım - Tekil Mesaj - MsXLabs | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5
sonunda yaw saol NeutralizeR | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5
aşağıdaki Hatayı Veriyor. bi Özelliği Devreye sokmaya Çalıştığımda Uygula diyorum Hata Veriyor. Bunu Nasıl Düzeltebiliriz.? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||