Arama

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler - Sayfa 21

Güncelleme: 15 Mayıs 2019 Gösterim: 199.506 Cevap: 220
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
6 Ağustos 2013       Mesaj #201
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
GTA 5’ten yepyeni görüntüler!

Sponsorlu Bağlantılar
Yeni oyun için 17 Eylül’ü işaret eden Rockstar Games, PS3 ve Xbox 360 oyun konsolları için piyasaya süreceği GTA 5’e ait yeni ekran görsellerini oyun severle ile paylaştı!

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler

Oyun teknolojisi dünyasını yerinden oynatan ve büyük bir ilgi gören PS4 ve Xbox One için çıkması beklenen Grand Theft Auto 5, oyun severleri üzücü bir haberle karşıladı. Henüz çalışmalarının sürdüğü gerekçesiyle bir önceki nesil oyun konsolu PS3 ve Xbox 360 için piyasaya süreceklerinden bahseden Rockstar Games, üzücü haberini yeni ekran görüntüleriyle bir nebzede olsa unutturmayı başardı.

Geçtiğimiz günlerde sizlerle de paylaştığımız ilk oynanış videosunun yanında oyun görsellerine de yer veren başarılı yapımcı, yeni yayımladığı görsellerle kendi reklamını da yapmayı ihmal etmiyor.

Grafik konusunda gerçekçiliği biraz daha yakalayan GTA 5, tarih 17 Eylül’ü gösterdiğinde oyun severler ile buluşacak.

GTA V 4

GTA V 3 1024x576

GTA V 1

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Heulwen - avatarı
Heulwen
VIP VIP Üye
20 Eylül 2013       Mesaj #202
Heulwen - avatarı
VIP VIP Üye
Smack Down 2014 İçin Yeni Görseller Yayınlandı
MsXLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar

Farklı kombinasyonları ile büyük beğeni toplayan yeni nesil Amerikan Güreşi oyunu WWE 2014'ün çıkış tarihine az bir zaman kala oyun için yeni görseller yayınlandı. 2K Sports tarafından geliştirilen ve 1 Kasımda raflardaki yerini alması beklenen oyun PC, PS 3 ve Xbox 360 versiyonları ile geliyor.

Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler
7-16 yaş grubu arasında sevilen WWE'ya da Smack Down vs Raw, aksiyon ve yüksek şiddete bulaşmadan klasik Amerikan Güreşi oyunu formatında hazırlanmış.

Her yıl yüksek satış rakamları yakalayan WWE'nin bu yıl 2K Sports'a ne kadar kazandıracağı merak konusu.


Son düzenleyen Safi; 19 Mayıs 2019 16:07
Heulwen - avatarı
Heulwen
VIP VIP Üye
3 Ekim 2013       Mesaj #203
Heulwen - avatarı
VIP VIP Üye
GTA Oynamanın En İyi Yolu
MsXLabs.Org

Google Glass'a özel GTA uygulaması oyunseverler için eşsiz bir deneyim sağlıyor. Mike DiGiovanni tarafından geliştirilen GTA 3 haritasının Google Glass'a yüklenmesi ile oluşturulan uygulama oldukça iyi görünüyor.
maxresdefault 1
Gözlüğün pil ömrünün kısa oluşu bir dezavantaj olurken -tek seferde en fazla 45 dakika kullanılabiliyor- DiGiovanni bu sorunu aştığı taktirde büyük bir adım atıp diğer GTA oyunlarını da akıllı gözlük üzerinden gerçek zamanlı bir harita ile oynatmayı düşünüyor.

Haritayı ekranda görmek yerine gözünüzün hemen üzerinde görmek ne kadar avantaj sağlar belki tartışılabilir. Ancak diğer oyun geliştiricileri, Glass'ın bu şekilde GTA'da kullanılmasını diğer projeler için bir potansiyel olarak görüyorlar.
Son düzenleyen Safi; 19 Mayıs 2019 16:07
DeviLKnightLYy - avatarı
DeviLKnightLYy
Ziyaretçi
31 Ocak 2014       Mesaj #204
DeviLKnightLYy - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar geçen hafta CSO oynamaya başladım ve gördüm ki CS 1.6 ve CS 1.5'in devri bitti artık, bütün oyuncular Counter-Strike Online'a geçmeye başlamış, oyunda bir sürü yenilik, farklı silahlar, yeni yeni modlar ve en iyi olduğunuzu kanıtlamak için sıralama sistemi var. Hem de oyun Türkçe ve bize özel bir sürü etkinlik yapıyorlar.

Şu resmi sitesinin adresi, indirmek isterseniz burada bulabilirsiniz: Counter Strike Online resmen CS geri döndü çok mutluyum
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
31 Ocak 2014       Mesaj #205
Avatarı yok
Yasaklı

Rosckstar GTA’daki Hilekarların Peşine Düştü



Video oyun dünyasının yıldızı GrandTheft Auto’nun (GTA) yapımcısı Rockstar Games, GTA Online’da yasadışı para kazancına kadar uzanan sahtekarlıkların önlenmesi için önlemler alacağını açıkladı. Rockstar, hilekarları cezalandırmaktan çekinmeyeceğini duyurdu.

Rockstar, GTA’nın online versiyonunda sahtekarlıkları önlemek için cezalar da dahil olmak üzere önlemler alınacağını duyurdu. Sadece GTA V diskiyle oynanabilen GTA Online, Ekim 2013’te sunulmuştu.Digital Trends sitesinin haberine göre, Rockstar oyunda sahtekarlıkyapılmasına neden olan açıklara yama yapmak için çalışmalara başladı. Oyunun normal haline dönmesi bekleniyor.

Rockstar, tamamen suç işleme üzerinde kurgulanan oyunu gerçek yaşamda suça çeviren bir takım oyuncular olduğunu, bu kişilerin oyun içinde büyük oranda para transferi yaptıklarını belirtti. Rockstar, sahtekarlık yapan oyuncuların nasıl cezalandırılacağı konusunda bilgi vermedi. Tahminler, suçlu bulunan oyuncuların oyun hesabındaki paralarına el konması, ‘hilekar’ olarak etiketlenmeleri veya oyundan atılmaları yönünde. Rockstar, yasadışı faaliyetleri tespit edilen oyuncuların, oyun menüsünden bildirilebileceğini belirtti.

Kaynak: Digital Trends / Ntvmsnbc (17 Ocak 2014, 15:29)
Son düzenleyen Safi; 19 Mayıs 2019 16:08
DeviLKnightLYy - avatarı
DeviLKnightLYy
Ziyaretçi
3 Şubat 2014       Mesaj #206
DeviLKnightLYy - avatarı
Ziyaretçi
Özellikle 2013′ün sonunda gerçekleştirdiği 60.000 TL ödüllü Counter-Strike: Online turnuvasıyla adından söz ettiren Nexon’un en beğenilen modlarından birisi için hazırladığımız rehberle karşınızdayız. Bu rehberimizde, Counter-Strike: Online’ın Senaryo modundaki en zorlu haritalarından hayatta kalma üzerine kurulu Çifte Kapı haritasını tanıtacağız ve bu haritanın nasıl oynanması gerektiğini anlatmaya çalışacağız.

Mücadelemiz, zombi saldırılarından kaçan 2 kişiyi kovalarken yapım aşamasındaki binaya kadar gelen askerlerin, bir anda zombi sesleri duymasıyla başlıyor. O askerlerden birisi biziz ve etrafa yaptığımız barikatlar sayesinde ölmeden zombi saldırısını püskürtmeye çalışıyoruz.
Çifte Kapı haritası, adından da anlaşılacağı üzere savunulacak 2 kapıya sahip. A bölgesinde 2 yan yana 2 farklı kapı bulunurken, B bölgesi ise tek taraftan gelen zombilere ev sahipliği yapıyor Bu sebepten dolayı, A bölgesinin daha fazla kişiyle savunulması gerekmekte.

20 round’dan oluşan Çifte Kapı haritası doğal olarak kolay bir biçimde başlıyor, vurduğunuz her zombiden kazandığınız paralarla çeşitli geliştirmeler yapabiliyorsunuz, ancak bu geliştirmeleri yaparken unutmamanız gereken bir şey var, o da bunun bir takım oyunu olduğu.
3 çeşit geliştirme yapabiliyorsunuz: Dayanıklılık, HP, Saldırı gücü.
Dayanıklılık: Barikatların dayanıklılığını arttırıp onları daha zor yıkılır hale getiriyor. Barikatlar ne kadar uzun süre dayanırsa, round’u kazanma ihtimaliniz o kadar artıyor. 5000$ olan bu geliştirmeyi takımdaki herkes yapabiliyor, o yüzden parası olan herkesin bütçe ayırması gereken bir geliştirme. Unutmayın, dayanıklılığı geliştirmezseniz barikatlar çok çabuk yıkılır ve ne kadar HP’ye / Saldırı gücüne sahip olduğunuzun önemi kalmaz.
HP: HP’nizi arttıran geliştirme. Yaptığınız geliştirmelerle HP’niz 900′e kadar yükselebiliyor, ilerleyen safhalarda zombilerin tek vuruşla 100 hasar verebildiğini düşünürsek, ilerisi için önemli. Fakat başlarda saldırı gücüne yüklenmek daha mantıklı olacaktır.
Saldırı gücü: Daha çok hasar vermenizi sağlayan geliştirmeyle ilk seviyeleri daha da kolay geçebilirsiniz. Böylece ilk bonus bölüme gelene kadar takımı ayakta tutmak kolay olacaktır.

Başlarda normal zombilere karşı geçirdiğiniz kolay bölümlerin ardından, bomba atan yeşil zombilerle karşılaştığınızda afallayacaksınız. Bu zombi türü dışarı ve ileri doğru sizi hedefleyerek attığı bombalarla hasar vermesinin yanı sıra pozisyonunuzu kaybetmenize de sebep olacak. Daha sonraları karşınıza çıkan öldürmesi zor devasa zombi Juggernaut, ağır ama çok vuran zombiler, zombileri iyileştiren “medic zombi” diyebileceğimiz sınıf, yükseğe zıplayabilen kısa boylu zombiler sizi oldukça zorlayacak. Ancak asıl problem, gelişmiş zombilerle karşılaştığınızda ortaya çıkacak. Barikat dayanıklılığını son seviyeye getirseniz de, bu zombi türüne karşı dayanabilmek için NC ile alabileceğiniz güçlü ağır makineli silahlara ihtiyacınız olacak. Oldukça zeki olan gelişmiş zombiler, barikatlar yıkıldıktan sonra saklandığınız binaların camlarından girebiliyor ve siz onlara ateş ediyorsunuz diye slalom yapabiliyorlar.
Bahsedilmesi gereken bir diğer husus ise el bombası. Oyun içindeki normal fiyatından farklı olarak zombi modunda 1000$ olan el bombaları, yoğun zombi saldırısı altında kaldığınızda oldukça efektif oluyor. Size zombileri öldürdüğünüz için para vermese de, bombanın etki alanı içerisinde kalan tüm zombileri öldürdüğü için, el bombalarını oldukça stratejik kullanabilirsiniz.

Çifte Kapı’da belirli aralıklarla gelen bonus bölümler de ilerlemeniz için önemli bir yere sahip. Bonus bölümlerinde size saldırmayan palyaço tipli ufak yaratıklara karşı savaşıyorsunuz, öldürdüğünüz her bir yaratık size inanılmaz bir maddi gelir sağlıyor. Bu sayede zombi öldürmede sayı olarak geride kaldıysanız dahi geliştirmeleri rahat yapabiliyorsunuz. Bonus bölümlerde yaratıkları parası az olan oyunculara bırakmak büyük bir önem taşıyor, çünkü ilerleyen safhalarda takımdaki herkes eşit hasar veremiyor durumda olursa oyun gittikçe zorlaşıyor ve yeteri kadar gelişemeyen oyuncular round’un ortasına gelemeden zombilere kurban gidiyor. Bunu önlemek için takım arkadaşlarınıza yardım etmeli ve bonus round’larda herkesin eşit para kazanmasını sağlamalısınız.
Çifte Kapı haritası büyük bir yardımlaşma gerektiriyor. İlerleyen bölümlerde zombiler sadece kapılardan değil, ortalardaki binaların üst katlarından ve inşaat bölümlerinden de gelmeye başladığında kendinizi zor durumlarda bulabiliyorsunuz. Bu gibi anlarda takım arkadaşlarınıza yardım etmek ve herkesin birbirinin arkasını kollaması ya da çıkmaz bir sokağa girip zombileri tek yönden öldürmek iyi seçenekler olabilir.

Özellikle arkadaşlarınızla ya da takım oyununa önem vererek oynadığınızda çok zevkli olan Çifte Kapı haritasını oynamanızı tavsiye ediyorum.
Son düzenleyen Safi; 23 Kasım 2018 13:34
Avatarı yok
nötrino
Yasaklı
6 Mart 2014       Mesaj #207
Avatarı yok
Yasaklı
Windows Phone 8 için FIFA 14

FIFA serisinin son harikası, yani FIFA 14, nihayet kalan son eksiği de tamamladı.Son üç yılın lider futbol oyunu FIFA 14, her platformda kendisini gösteren, 2011 yılı itibarı ile ezeli rakibi PES'i büyük ölçüde geride bırakarak, milyonların beğenisini kazanmayı başarmış bir yapım. EA Games desteği ile sadece PC, PS ve Xbox gibi platformlarla sınırlı kalmayan oyun, bir süre önce Android ve iOS'ta da karşımıza çıkmıştı. Windows Phone platformuysa, birçok konuda olduğu gibi FIFA 14 için geç kalmış, bir türlü serinin son oyunu ile buluşamamıştı. Fakat artık durum değişti zira FIFA 14, Windows Phone işletim sistemi için de kendisini gösterdi. Özellikle Manager ya da Kick Off gibi oyun modları ile dikkat çeken yapım, şimdiden çok büyük miktarda oyuncuya ev sahipliği yapıyor.

FIFA 14, tıpkı Android ve iOS işletim sistemlerinde olduğu gibi yüksek grafik performansı ve detaylı oyun yapısı ile kaşımıza çıkıyor. Şimdilik spesifik olarak Windows Phone 8 için üretilen oyunun, eski sürümlerde çalışıp çalışmayacağı hakkındaysa henüz bir açıklama yok. HD 720p'ye kadar görüntü desteğine sahip olması, ne yazık ki onu, 888 MB gibi devasa bir boyutta dönüştürüyor.FIFA 14 içerisinde 34 adet lig, 600'den fazla lisanslı takım ve 16.000'den fazla oyuncu bulunmakta.Oyunu Windows Phone mağazasından ücretsiz olarak indirmek de mümkün.

Kaynak: CHIP (03 Mart 2014, 10:30)
Son düzenleyen Safi; 23 Kasım 2018 13:34
cicekcit - avatarı
cicekcit
Ziyaretçi
10 Aralık 2014       Mesaj #208
cicekcit - avatarı
Ziyaretçi
Dragon Nest'i deneyebilirsiniz. Avrupa sunucusunda oynamıştım daha önce, şimdi de Türkçe sunucusu açılıyormuş.
Son düzenleyen Safi; 23 Kasım 2018 13:34
ygmrsnn - avatarı
ygmrsnn
Ziyaretçi
14 Eylül 2015       Mesaj #209
ygmrsnn - avatarı
Ziyaretçi
Yıldız Savaşları 7 Filminde Oynamıştı

Ülkemizde de merakla izlenen Yıldız Savaşları filminde gördüğümüz Sphero BB-8 robot, ülkemizde satışa sunulmayı bekliyor. Robotu akıllı telefon veya tabletiniz ile yönlendirebiliyorsunuz.

Sphero BB-8 robot, hareketleri ile ciddi anlamda dikkat çekiyor. Sphero BB-8 robot' un çapı 7,4 cm, boyu 11,4 cm ağırlığı ise 199 gram.

Robotun dışından yükselen bir çubuk mevcut. Çubuğun ucunda ise 2 adet mıknatıs bulunuyor. Bu mıknatıslar robotun yuvarlanıp hareket etmesini sağlıyor. Star Wars lisanslı bu ürünün teknik özellikleri ise, ST Micro STM32 F3 mikrodenetleyici, 72MHz 32-bit ARM Cortex-M4 çekirdek ,CSR 1010 Bluetooth Çip, ST Micro M24512-R 512 Kbit seri EEPROM, HUATAI HT6292 şarj mevcut. Ayrıca cihazda 3.7V 350mAh Li-ion pil, iki standart FP13-KT elektrik motoru, tekerlekler ve akslar mevcut.

Cihaz 31 Ekim' de Teknosa mağazalarında satışa sunulacak.
Son düzenleyen Safi; 23 Kasım 2018 13:34
osmanpodol - avatarı
osmanpodol
Ziyaretçi
26 Ekim 2015       Mesaj #210
osmanpodol - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayar (PC) Oyunları Dünyasından Haberler

Müzik tutkunlarına müjde!
Guitar Hero Live PC, Playstation ve Xbox için satışa çıktı!
Son düzenleyen Safi; 8 Ekim 2016 20:41

Benzer Konular

7 Ekim 2016 / Efulim Telefon
9 Eylül 2008 / kompetankedi Bilgisayar
2 Haziran 2014 / tonbalik Oyunlar
19 Ocak 2013 / Misafir Bilgisayar