| | #1 (mesaj-linki) | |
| Tarihi mekan nedir?
tarihi mekan
Son Düzenleyen The Unique; 2 Hafta Önce @ 15:58. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tarihi mekan nedir?
herhangi bir olayın cereyan ettiği,geçtiği yer, eski uygarlıkların yaşadığı,o uygarlıkların izinin bulunduğu tarihi özelliği olan bölge | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| bana tarihi mekan söyle
Ben Kurtbaşı bana tarihi mekan söyle
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Tarihi Mekanlar Adile Sultan Sarayi Ağa Hamamı Ajia Arkeloji Müzesi Aya İrini Ayasofya Müzesi Beltur Köşkleri Beylerbeyi Sarayı Binbirdirek Sarnıcı Bosphorus Palace - Beylerbeyi Büyük Hamam Cağaloğlu Hamamı Çadır Köşkü Çamlıca Köşkleri Çemberlitaş Hamamı Çırağan Palace Kempinski Çinili Hamamı Dolmabahçe Sarayı Esma Sultan Yalısı Feriye - Ortaköy Feshane - Eyüp Fuatpaşa Yalısı Galata Kulesi Galatasaray Hamamı Hammam Hıdiv Kasrı Ihlamur Kasırları İbrahim Paşa Sarayı Kariye Otel Kız Kulesi Küçüksu Kasrı Malta Köşkü Maslak Kasırları Milli Saraylar Pembe Köşk Pierre Loti Tesisleri Sait Halim Paşa Yalısı Sarı Köşk Sepetçiler Kasrı Sultanahmet Cami Süleymaniye Cami Süleymaniye Hamamı Şehzade Mehmed Sofrası Tekfur Sarayı Müzesi Topkapı Sarayı Turing Sarnıç Yerebatan Sarnıcı Yusuf Paşa Konağı Son Düzenleyen BrookLyn; 2 Hafta Önce @ 15:59. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| doğal ve tarihi mekanlAR
bunda bilinmiyecek ne var tarihi eseler ELLE YAPILMIŞ OLAN ŞEYLER mesala topkapı sarayı,selimiye cami,zeugma..... doğğal varlıklarda KENDİ KENDİNE OLUŞMUŞ OLAN VARLIKLAR manavgat şelalesi,abant gölü, peri bacaları.......
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Gerçekten,bu verdiğiniz bilgiler çok işime yarıyor.Ayrıca,öğretmenimde çok beğeniyor.Hangi siteyi kullanıyorsun diye soruyor.Bende bu sitenin adını veriyorum ...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
tarihi mekanlar nedir
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
Tarihi Mekanlar Adile Sultan Sarayi Ağa Hamamı Ajia Arkeloji Müzesi Aya İrini Ayasofya Müzesi Beltur Köşkleri Beylerbeyi Sarayı Binbirdirek Sarnıcı Bosphorus Palace - Beylerbeyi Büyük Hamam Cağaloğlu Hamamı Çadır Köşkü Çamlıca Köşkleri Çemberlitaş Hamamı Çırağan Palace Kempinski Çinili Hamamı Dolmabahçe Sarayı Esma Sultan Yalısı Feriye - Ortaköy Feshane - Eyüp Fuatpaşa Yalısı Galata Kulesi Galatasaray Hamamı Hammam Hıdiv Kasrı Ihlamur Kasırları İbrahim Paşa Sarayı Kariye Otel Kız Kulesi Küçüksu Kasrı Malta Köşkü Maslak Kasırları Milli Saraylar Pembe Köşk Pierre Loti Tesisleri Sait Halim Paşa Yalısı Sarı Köşk Sepetçiler Kasrı Sultanahmet Cami Süleymaniye Cami Süleymaniye Hamamı Şehzade Mehmed Sofrası Tekfur Sarayı Müzesi Topkapı Sarayı Turing Sarnıç Yerebatan Sarnıcı Yusuf Paşa Konağı | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| mekan, nedir, tarihi |
| tarihi mekan, tarihi mekan ne demektir, tarihi mekan nedir, tarihi mekanlar nedir, tarihi mekanlar nelerdir, |
Tarihi mekan nedir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Despo - Kutsal Mekan (Full Albüm) | CrasHofCinneT | Underground Albümler | 2 | 2 Hafta Önce 02:04 |
| İç Mekan - Perde | Sedef 21 | Moda | 7 | 25-01-2009 17:03 |
| Sezen Aksu - Tebdil-i Mekan | DrEaMy | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-11-2008 17:03 |
| E-d - Mekan Under (Solo Albüm) Çıktı | edecan | Haberler - Tanıtım | 0 | 31-12-2007 20:59 |
| İç Mekan Tasarımı Teknisyeni | P.u.S.u | Meslekler | 0 | 09-06-2007 05:14 |