Satanist olmak için neler yapılması gerekir? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-09-2009   #11 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: Satanist olmak için neler yapılması gerekir?

nasıl satanist ola bilirim katilmak istiyorum içimde ki o duyguyu tatmak istiyorum
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 20-09-2009   #12 (mesaj-linki)
Misafir

ALLAH C.C BU YOLA DÜŞENLERE HEMEN BAĞIŞLASIN VE DOĞRU YOLA İLETSİN..BEN ÜMMET OLARAK ONLARA ACIYORUM ÇÜNKÜ ŞEYTANI GÖRMÜŞ OLSALAR DAİ ŞEYTANLAN BİR YAPMIŞ OLSALAR DAİ AKIL VEREN ALLAH KENDI KENDILERININ AKLINI ALIP YANLIŞ YOLA HELE ŞEYTANLA BİR YOLA GIDIP ATEŞ IZDIRAP CEHHENNNEM AZABININ BÜTÜN İNTIŞAMINI KENDI ÜZERLERINE ILE BILE ÇEKMİŞLERDIR KI YAZIK OLMUŞ..BEDENE RUH VEREN ONLARA CAN VEREN DOĞRU YOLA İLETEN ŞEYTANIDA YARATAN ALLAHI BIRAKIP SAPKINLARIN YOLUNA GITMEK KENDI KENDILERINI TOPLUCA CEHHENMEME ATMAKTIR
Eski 24-09-2009   #13 (mesaj-linki)
Misafir

öğrenmeyin kardeş allaha sığınında işinize gücünüze bakınn
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
gerekir, neler, olmak, satanist, yapılması
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Satanist olmak için neler yapılması gerekir? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Boy uzatmak için neler yapılmalıdır? Ziyaretçi Soru-Cevap 388 10 Saat Önce 23:40
Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? yardım EDİN NOLUR Soru-Cevap 18 1 Gün Önce 12:03
Blog Nedir? Tasarlamak için neler gerekir? ozti Internet/Bilgisayar Dünyası 1 30-08-2009 13:11
Türkçenin yabancılaştırılmasını önlemek için neler yapmalıyız? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 13-11-2008 16:09
İngilizceyi çok iyi öğrenebilmek için neler yapmalıyım? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 10-11-2008 19:46