| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Satanist olmak için neler yapılması gerekir?
nasıl satanist ola bilirim katilmak istiyorum içimde ki o duyguyu tatmak istiyorum
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
ALLAH C.C BU YOLA DÜŞENLERE HEMEN BAĞIŞLASIN VE DOĞRU YOLA İLETSİN..BEN ÜMMET OLARAK ONLARA ACIYORUM ÇÜNKÜ ŞEYTANI GÖRMÜŞ OLSALAR DAİ ŞEYTANLAN BİR YAPMIŞ OLSALAR DAİ AKIL VEREN ALLAH KENDI KENDILERININ AKLINI ALIP YANLIŞ YOLA HELE ŞEYTANLA BİR YOLA GIDIP ATEŞ IZDIRAP CEHHENNNEM AZABININ BÜTÜN İNTIŞAMINI KENDI ÜZERLERINE ILE BILE ÇEKMİŞLERDIR KI YAZIK OLMUŞ..BEDENE RUH VEREN ONLARA CAN VEREN DOĞRU YOLA İLETEN ŞEYTANIDA YARATAN ALLAHI BIRAKIP SAPKINLARIN YOLUNA GITMEK KENDI KENDILERINI TOPLUCA CEHHENMEME ATMAKTIR
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
öğrenmeyin kardeş allaha sığınında işinize gücünüze bakınn
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| gerekir, neler, olmak, satanist, yapılması |
Satanist olmak için neler yapılması gerekir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boy uzatmak için neler yapılmalıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 388 | 10 Saat Önce 23:40 |
| Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? | yardım EDİN NOLUR | Soru-Cevap | 18 | 1 Gün Önce 12:03 |
| Blog Nedir? Tasarlamak için neler gerekir? | ozti | Internet/Bilgisayar Dünyası | 1 | 30-08-2009 13:11 |
| Türkçenin yabancılaştırılmasını önlemek için neler yapmalıyız? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 13-11-2008 16:09 |
| İngilizceyi çok iyi öğrenebilmek için neler yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 10-11-2008 19:46 |