| | #11 (mesaj-linki) | |
| burayı tıklayıp okursanız umarım sorununuz çözülür. çözülmezse lütfen buraya tekrar yazın daha bilgili arkadaşlarım yardımcı olacaktır
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
|
güvenlik duvarı engellemiyo onu denedim programı tamamen silip tekrar kurdum yine olmadı bazı sekmelerde oturum açmadınız lütfn forumu ziyaret ediniz diyor... Hiç bir virüs programıda yok yardımcı olablirseniz sevirimmm...hoşcakalın
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
|
Güvenlik duvarı engellemiyor onu denedim yeniden tamamını kaldırım kurdum ama yinede outurum açmadınız msxlabs forumunu ziyaret ediniz yazıyor başka bir virüs programıda kullanmıyorum nasıl kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim hoşcakalın...
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
MessengerDiscovery'de oturum açmama sorunu neden olur?
Merhabalar bilgisayarımda windows live messenger ve msn plus var...Discoveryinin son sürümünü kurdum güvenlik duvarından engellemeyi kaldır dedim ama bazı sekmelere tıkladığımda oturum açmadınız die ikaz veriyor...Sonra tamamen sildim programı ve tekrar kurdum yine aynı sorunla karşılaştım bilgisayarımda hiç bir virüs programı yok neden olabilir acaba bu yardımcı olabilirseniz sevinirim hoşcakalın....
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #16 (mesaj-linki) |
|
Bunların hepsini denedim ama yine olmadı...Yardım Lütfen...
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
"Oturum açmış değilsiniz" sorununu nasıl çözebilirim?
uyarı gösteriyor.messenger'de oturum açmış değilsiniz.lütfen oturum açın diye..nasıl yapabilirim ?
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Messenger oturum açılmamıştır sorunu neden kaynaklanıyor?
ben bu surumu yukleyemıyorumhep uyarı gelıyo oturum acılmamıstır dıye neden acaba
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| ||
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, discoveryde, msn, oturum, sorunu | msn acilma sorunlari, msn discovery sorunlari, msn discovery sorunu, msn messenger oturum acma sorunu, oyurum ac, |
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 540 | 1 Gün Önce 20:28 |
| Oturum Açma Sorunlarını Giderme | Miriel | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 29 | 4 Hafta Önce 16:47 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 182 | 25-11-2009 19:25 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 20-11-2009 19:39 |
| Son oturum açma tarihi | yalniz-genc | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 23-08-2008 18:29 |