Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur?

Eski 13-11-2008 #11 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
burayı tıklayıp okursanız umarım sorununuz çözülür. çözülmezse lütfen buraya tekrar yazın daha bilgili arkadaşlarım yardımcı olacaktır

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 13-11-2008 #12 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
güvenlik duvarı engellemiyo onu denedim programı tamamen silip tekrar kurdum yine olmadı bazı sekmelerde oturum açmadınız lütfn forumu ziyaret ediniz diyor... Hiç bir virüs programıda yok yardımcı olablirseniz sevirimmm...hoşcakalın

Eski 13-11-2008 #13 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Güvenlik duvarı engellemiyor onu denedim yeniden tamamını kaldırım kurdum ama yinede outurum açmadınız msxlabs forumunu ziyaret ediniz yazıyor başka bir virüs programıda kullanmıyorum nasıl kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim hoşcakalın...

Eski 13-11-2008 #14 (mesaj-linki)
Ziyaretçi

MessengerDiscovery'de oturum açmama sorunu neden olur?

Merhabalar bilgisayarımda windows live messenger ve msn plus var...Discoveryinin son sürümünü kurdum güvenlik duvarından engellemeyi kaldır dedim ama bazı sekmelere tıkladığımda oturum açmadınız die ikaz veriyor...Sonra tamamen sildim programı ve tekrar kurdum yine aynı sorunla karşılaştım bilgisayarımda hiç bir virüs programı yok neden olabilir acaba bu yardımcı olabilirseniz sevinirim hoşcakalın....

Eski 13-11-2008 #16 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Bunların hepsini denedim ama yine olmadı...Yardım Lütfen...

Eski 20-11-2008 #17 (mesaj-linki)
Ziyaretçi

"Oturum açmış değilsiniz" sorununu nasıl çözebilirim?

uyarı gösteriyor.messenger'de oturum açmış değilsiniz.lütfen oturum açın diye..nasıl yapabilirim ?

Eski 23-11-2008 #19 (mesaj-linki)
Ziyaretçi

Messenger oturum açılmamıştır sorunu neden kaynaklanıyor?

ben bu surumu yukleyemıyorumhep uyarı gelıyo oturum acılmamıstır dıye neden acaba

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
açma, discoveryde, msn, oturum, sorunu | msn acilma sorunlari, msn discovery sorunlari, msn discovery sorunu, msn messenger oturum acma sorunu, oyurum ac,
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 540 1 Gün Önce 20:28
Oturum Açma Sorunlarını Giderme Miriel MSN Teknik Destek/Bilgiler 29 4 Hafta Önce 16:47
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 182 25-11-2009 19:25
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 20-11-2009 19:39
Son oturum açma tarihi yalniz-genc Arşive Kaldırılan Konular 1 23-08-2008 18:29