MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-04-2009   #51 (mesaj-linki)
Keten Prenses - avatarı
Cvp: msnmessenger

serdaracr adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
pc me msnmessenger yükledim. çokda gzl çalışıyordu. bu akşam kişiler ve ayarlar bölümlerini açmaya calıştığımda "messenger oyurum açmış değilsiniz" ibaresi alıyorum. ama msn im açık ve cevrimiçiyim. galiba messengerimi bir sekilde kapatmış olmalıyım. öyle ise nasıl tekrar aktiv hale getrebilirm, başka hangi nedenden dolyı bu prblm olmuş olabilir.

yardımınıza çk tş ederim.

serdar acar
"Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 31-08-2009   #52 (mesaj-linki)
log ın sorunu [Yardım]

msn dıscoveryı yukleıdıgmde oturum ac dıorum ve msn kendılıgınden kapanıor sıldıgımde ıse duzelıor yardım edeck varsa yardımlarınızı beklıorum

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
güve neden olur,
MSN Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 518 1 Gün Önce 23:03
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 6 Gün Önce 11:04
Oturum Açma Sorunlarını Giderme Miriel MSN Teknik Destek/Bilgiler 31 27-09-2009 13:20
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 12 31-08-2009 00:55
Son oturum açma tarihi yalniz-genc Arşive Kaldırılan Konular 1 23-08-2008 19:29