Arama

Saçların çabuk uzaması ve düz olması için ne yapılabilir?

Güncelleme: 2 Aralık 2016 Gösterim: 300.289 Cevap: 72
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
10 Kasım 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ben saçımın uzamasını istiyorum, kısa sürede nasıl olabilir ?
Son düzenleyen perlina; 2 Aralık 2016 14:42
BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008       Mesaj #2
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Saçların Çabuk Uzaması İçin Doğal Yöntemler
Yarım olgun avokadoyu çatal ile iyice ezin. İçine bir çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı ve bir çorba kaşığı soya yağı katıp iyice karıştırdıktan sonra saç diplerine iyice yedirerek sürün. Daha sonra başınıza önce mutfakta kullandığınız streç filmden bir kat sarın onun üzerine de ılık havlu sarıp 1 saat bekleyin. Son olarak saçınızı yıkayıp durulayın. (Hafta bir kez uygulayabilirsiniz.)
Sponsorlu Bağlantılar

Bir kahve fincanı sıcak suyun içine bir kahve fincanı keten tohumu yağı, yarım limon suyu katarak ocağa koyun ve kaynamaya başlayınca hemen ocaktan alın. Başınıza sürebileceğiniz sıcaklığa gelince ılık olarak saçlarınıza sürüp yukarıdaki gibi streç film ve havlu ile sarın. Bir saat sonra saçınızı yıkayıp durulayın.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 2 Aralık 2016 14:36
qzd - avatarı
qzd
Ziyaretçi
5 Temmuz 2009       Mesaj #3
qzd - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşLar badem yaqı susam yaqı ve hint yaqı bu yaqLarı saçınıza haftada 1 kez uyquLayın cm cm uzuyor bide şampuan oLARAK tresan ısırqan otlu şampuanı kuLLanın bide bi tarif veriyim zetnyaqı ve yumurta sarısı karıştırın saça sürün 15 dk bekleyinn sonra 2 şampuanla yıkayın haftada 1 kez uyqulayın bizim arkadaş bunu yapdı omuzlarında olan saçları 3 ayda beline indi hadi bakalım kolay qelsn kızlar Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçlarınız sağlıklı ve hemen uzamasını istiyorsanız hergün yıkamayın çünkü saç kendi yağıyla beslendiği zaman daha hızlı uzayabiliyor ve yıkarken saçlarnız çok sıcak suyla yıkamayın en son durulamada soğuk suyu tercih edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2009       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR BEN DE SAÇIMI KESTİRDİM ÇOK KISA OLDU SAÇINIZI SIK SIK ŞAMPUAN KULLANMADAN YIKAYIN GERÇEKTEN FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ BİRDE MÜMKÜNSE ARDA SIRADA SAMIRSAK SÜRÜN BİR SAAT BEKLEYİN SONRA YIKAYIN BANA DUA EDECEKSİNİZ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ekim 2009       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saclarıın dokulmemesı ıcın sarımsak yağı hem dokulmesını onluyo hem uzamasını sağlıyo mutlaka kullanın
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
4 Ekim 2009       Mesaj #7
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Saçlarınızın hızlı-yavaş, sağlıklı vb uzaması için çeşitli yöntemler vardır. Bu yöntemlerden size en uygununu çevrenize sorarak değil, bir uzmana sorarak öğrenebilirsiniz.
Ancak, genel sağlık durumunuzun, genetik faktörlerin, saçınıza uyguladığınız bilinçli ya da bilinçsiz bakımın, hangi sıklıkta yıkama-bakım-boya vb işlemlerin yapıldığının, kullandığınız ilaçların, yaşadığınız stresin ya da bağışıklık sisteminizin durumunun saçlarınızı da etkilediğini unutmayın.
Sağlığınızla ilgili herhangi bir sorununuz yoksa ve mevsim geçişleri döneminde değilseniz ama saçlarınız istediğiniz gibi değilse eğitimli uzmanlardan yardım alarak saç bakımınızı ya da bununla ilgili yapılabilecekleri öğrenin.
Saçınızın hızlı uzamasını isterken size uymayan bir yöntem kullanırsanız belki de vücudunuzda başka sorunlara yol açarsınız.
Bence, genetik faktörleri ve hayatın doğal gidişini unutmadan şunları yapın:
Saçınızı temiz tutun, uygun sabun ya da şampuan kullanın, aşırı kirli ortamlardan uzak durun, bilmediğiniz kimyasal maddelerle saç ya da vücut temizliği ve bakımı yapmayın, ilaç, hatta vitamini kendi kendinize kullanmayın, hastalıklarınızı zamanında tedavi ettirin. Bağışıklık sisteminizi düşürecek yaşam biçimi ya da faktörleri hayatınızdan uzaklaştırın. Temiz hava ve sağlıklı gıda alın.
Buna rağmen istediğiniz güzel saçlara kavuşamıyorsanız, olduğu kadarıyla saçlarınızı güzelleştirin ve en önemlisi kendinizi, dolayısıyla saçlarınızı sevin. Varsın saçınız istediğiniz uzunlukta olmasın, rengi arkadaşınız ya da beğendiğiniz sanatçı gibi olmasın, düz ya da dalgalı veya kıvırcık bütün saçlar güzeldir. Sağlıklı görünen saçlarınız kısa da olsa sizi mutlu edebilir. Saçlarınız var oldukça nasıl olsa uzayacaktır. Çeşitli hastalık ya da bu hastalıkların tedavisi nedeniyle saçlarını kaybeden çocuk-genç-yaşlı insanları hatırlayın.
Son düzenleyen perlina; 2 Aralık 2016 14:31
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2009       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçlarınınzın gürleşmesi ve daha kalın telli olmasını istiyosanz hakiki zeytin yagının içine bi kaç diş sarmısak rendeliyip bi kaç gun ayazda bekletin.snra saçınıza sürün sitreçe sarın bir iki saat bekletin.kısa bi süre snra farkı görcksniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşşlarr... çam terebendii ve menekşe yağını aktarcıdan alın cam terebendi sacı uzatıo menekşe yağı ise parlaklık veriyo.. bunları şampuanınıza karıştırın kullanım talimatında ne kdr katacağınz yazıo 3 aydır kullanıorm ve gerçekten uzadığının farkındaım..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Saçlarınız 3 Ay içinde Omuzunuzdan Belinize Kadar Uzayacak!!!
Bir kuaför arkadaşımdan aldığım bu maske tarifini sizlerle paylaşmak istedim.
Tamamen doğal ve zararsız bir formül...
Uzamaya başlaması 1 aydan sonra hızla belli oluyor.
Belki denemek istersiniz ve sizinde işinize yarar diye sizlerle paylaşmak istedim
Malzemeler:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).
Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.
Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.
Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.
Haftada bir uygulanacak...
Düzenli olarak yapılırsa hemen faydasını göreceksiniz.
Özellikle 1 aydan sonra saçlarınız daha hızlı uzamaya başlıyacak.
Uyguladıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Benzer Konular

10 Ekim 2017 / Misafir Cevaplanmış
6 Kasım 2016 / Misafir Cevaplanmış
10 Nisan 2011 / Misafir Soru-Cevap
28 Ocak 2017 / taha45 Cevaplanmış
21 Kasım 2009 / Kurtadam Soru-Cevap