| | #51 (mesaj-linki) | |
| Cvp: T.C. Kimlik Numarasından adres bulunabilir mi?
nerden adres sorgulayabiliyoruz
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
SADECE TC SİNİ BİLİYORUM AMA AADINI VE SOYADDINI BİLMİYORUM BUNU BULMAM İÇİN NE YAPMALIYIM
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
selam tc kimlik noyu yazıyorum resmi doğruluyorum sonrakini tıklıyorum gelen sayfada il ilçe mahalle diyor dolduruyorum cadde sok bulvar meydan seç diyor seç diyorum açılan sayfada bulvar diyorum bulvarı yazıyorum tanıtım ko du diye bir soru var oraya ne yazmalıyım ! | |
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
suru soran ve sorularının cavabını almak isteyen arkadaşlar hak ve özgürlük haklarına aykırı bir şeyi öyrenmeye çalışıyorsunuz demokrasinin oldugu bir ülkede yaşıyorsunuz tc den adres öyrenmek sizce çok mu dogru birşey dostu olan düşmanı olan var adresini öyerenmek istediyiniz kişlinin yerine kendinizi koyun bugün siz onun adresini öyrenmeye çalışıyorsunuz yarında sizin adresinizi bir başkası ögrenir çat kapı gelir işte o zaman gürürsünüz neyin ne oldugunu aklıllı olun milletin adresini öyrenmekten vaz geçin başınıza iş açamayın kendine yapılmasını istemedeiyin birşeyi bir başkasınıa yapmayın
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| adres, bulunabilir, kimlik, numarasından |
T.C. Kimlik Numarasından adres bulunabilir mi? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Internet Explorer Adres Satırından Tek Adres Silme | mavi_ay | PC/Internet Teknik Destek | 9 | 1 Hafta Önce 06:53 |
| 100 yıl sonra hayatımızı kolaylaştıracak nasıl icatlar bulunabilir? | beyza nur | Soru-Cevap | 2 | 13-12-2008 22:04 |
| Ip numarasından adres veya telefon bilgilerine ulaşılabilinir mi? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 15-11-2008 23:42 |
| T.C. Kimlik Numarası'ndan Adres Bulma | tuko_53 | Arşive Kaldırılan Konular | 13 | 29-06-2008 09:31 |
| Kimlik Problemleri | Bia | Sosyoloji | 0 | 22-05-2008 10:25 |