| | #1 (mesaj-linki) |
Testisleri olmayan evlenip çocuk sahibi olabilir mi?
testisleri olmayan evlenebilirmi evlenirse çocuğu olurmu
| |
| Cevaplandı
|
En İyi Cevap Misafir tarafından gönderildi
| benim eşimin iki testiside geçiridiği ameliyat sonucu alındı çoçuk sahibi olabilirmiyiz cevabınız için teşkkürler |
| | #2 (mesaj-linki) | |
|
döllenmeyi gerçekleştiren sperm ;testislerden salgılandığı için şu halde testislerin yokluğu durumunda çocuk sahibi olmakta imkansız denebilir ama başvuracağınız yer tabiki bir uzman hekim.. günümüzde çocuk sahibi olmak gelişen tıbbi teknikler sayesinde eskisi kadar zor değildir. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Bunlarda testis ya hiç gelişmemiştir ya da gelişimi geri kalmıştır. İnmemiş testis olgularının %4'ünde görülür. İki tarafta da testis yokluğu çok nadirdir (1/20000). Eğer testisler elle muayenede tespit edilemiyorlarsa, ameliyat ile karında araştırılması gerekir. Günümüzde laparoskopi tekniği ile testislerin araştırılması tercih edilmektedir. Tesstis olmaması nedeniyle sperm hücreleri yapımı olmadığından evlenince çocuk sahibi olamazlar. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | ||||
testislerin hasar görmesi cinsel gücü bitirirmi yada testislerin ne kadar hasar görmesi cinsel gücü bitirir | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
|
benim eşimin iki testiside geçiridiği ameliyat sonucu alındı çoçuk sahibi olabilirmiyiz cevabınız için teşkkürler
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) |
|
mrb.benim nişanlımda 2 taraflı inmemiş yestis var çocuk sahibi olabilirmi
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çocuk, evlenip, olmayan, sahibi, testisleri | 4 yasindaki cocuklarin testisleri, cocugu olmayan erkekler, erkek testisleri, testis yoklugu, testisi olmayan, testisi olmayanlar, testisleri, |
Testisleri olmayan evlenip çocuk sahibi olabilir mi? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Başparmaktaki şişlik ne olabilir? | elanur | Soru-Cevap | 2 | 09-11-2009 18:00 |
| Çocuk Gelişimi - Çocuk Gelişimci | Gabriella | Meslekler | 8 | 18-10-2009 15:39 |
| Çocuk Modası ve Çocuk Moda Markaları | Requiem | Moda | 43 | 28-08-2009 22:22 |
| MSN şifresi yeniden isteniyor, neden olabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 10-11-2008 16:27 |
| Bilimselliğin Ölçütleri Neler Olabilir? | GusinapsE | Bilim | 0 | 02-10-2006 04:35 |