| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür?
selam bilgisayara format attırdım ve bugün msn.comdan messengeri kurdum(sürümünü bilmiyorum) ama şimdi bir türlü çoklu oturumu yapamıyorum.. önceden WLMPatch vardı onunla çok rahat açabiliyordum. acaba sürümü bilmediğim için mi uyumlu olmuyo.. 8.1 olması gerekmiyo mu.. aramayı da o şekilde yaptım msn 8.1 yama diye aradım olmadı kurulmadı diyo ne yapmalıyım.. tşkrler | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Çoklu MSN nasıl yapılır?
çoklu msn nasıl yapılır
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu msn nasıl yapılır? | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür?
2 İNCİ OTURUMU ACAMIYORUM YARDIMCI OLUN LUTFEN MSN 8,1
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| L]TFEN YARDIMCI OLUN
HERKEZE MRB BEN COKLU MSN 'ND'RD'M AMA MAALESEF MSN KEND' KEND'NE A.ILIP KAPANIYOR NE YAPMAM GEREK BU KONUDA YARDIMCI OLUCAKLARA ;'MDEDEN TE;EK]R EDER'M
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
messenger plus live indirin | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: L]TFEN YARDIMCI OLUN | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| MSN'de nasıl çoklu otururm açabilirim?
çoklu msn yi yüklemeyi nasıl yapıcam herşeyi denedim olmuo anlatabilirmisiniz lütfen tşk
Son Düzenleyen SEDEPH; 13-04-2009 @ 20:43. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, Çoklu, çözülür, oturum, sorunu |
| 8 1 coklu oturum yamasi, |
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 3 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |