| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir?
ya çoklu msn açtım msn im hep kapanıyo çoklu msn i silmek istiyorum yardımcı olun
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Msn ininizi başlat-ayarlar-denetimmasası-programeklekaldır dan kaldırıp tekrar yüklerseniz yama deaktive olacaktır
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir?
Ya da Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bulup "Destek bilgisi için burayı tıklayın." bağlantısına tıkladıktan sonra "Onar" seçeneğini kullanabilirsiniz.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
çoklu msn nasıl silinir
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ÇOKLUMSNYİ KURDUĞUN DOSYAYI AÇ O DOSYADA İŞARETLENECEK YERLER VARDIR ORDAN ÇOKLU MSN İŞARETİNİ SİL VE UYGULA DE BÖYLECE ÇOKLU MSN SİLİNMİŞ OLUR.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
LİVE YANLIŞLIKLA ÜYE OLDUM NASIL SİLİNİR | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
WİNDOWS LİVE ID YAZDIĞIMIZ MAİL ADRESİ NASIL SİLİNİR | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
WİNDOWS LİNE SİLMEK İSTİYORUM | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| coklu msn nasil kaldirilir, |
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 9 Saat Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 3 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |