| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir?
ya bnm siwilcelerim geçmiyo doktarada gittim ama fayda yok pürüzsüz bi cildim olsun istiyorum lütfen yardımcı olun...
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
ben 19 yaşındayım ama sivilcelerim hala cıkıyorlar veben bundan cok rahatsız oluyorum neyapmalıyım
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
herşeyin başı temizliktir.her gün her saat başı yüzünü sana ait olan bir sabunla yıka. bitkiye ilaca gerek yok. temizlik temizlik ve yine temizlik
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||||||
Bazı kişilerde hormonal dengesizlikler de sivilce oluşumunda etkili olabilmektedir.Bir Cilt Hastalıkları uzmanına başvurmanızı öneririm. | |||||||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
hergece yatmadan once balla limonu karıstırıp surun 15dk bekletip yıkayın 1 hafta devam
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
yüzümde aşırı derecede sivilce var sonra sararıyorlar bende midem bulandığı için sıkıyorum sürekli sabunla yıkıyorum temizliyorum ama bir sonuç alamıyorum sivilcelerden kurtulmak için neler yapabilirim
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir?Sizi anlıyorum ama sıkmamanız gerekir, sivilce kurutulabiliyor ama bunun için bir cilt uzmanına gidin. Bazı kişilerde hormonal dengesizlikler de sivilce oluşumunda etkili olabilmektedir. Hormonal test yapıp size uygun bir tedavi uygulayacaktır. Normal sabunla tedavi olmaz, özenli bakım gerekir. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar benzamycin diye bir ilaç var benim yüzümde çok sivilce vardı nasıl başedeceğimi bilmiyordum doktora gittim o tavsiye edip yazmıştı 1 ay kullandım mucize gibi sivilcelerimden eser kalmadı gece yatarken yüzünüzü ılık su ve sabunla yıkayıp hafifkuruladıktan sora ince bi tabaka halinde sürün sabaha hafiflediğini göreceksiniz hala ara ara kullanıorum sivilce çıkmaya başladı mı gece sürüp yatıorum cidden çok faydasını gördüm sizlere de tavsiye ederimm kolay gelsinn | |
|
![]() |
| Etiketler |
| azalması, neler, sivilcelerin, yapılabilir |
Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boy uzatmak için neler yapılmalıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 392 | 20 Saat Önce 23:20 |
| Saçların çabuk uzaması ve düz olması için ne yapılabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 81 | 6 Gün Önce 17:45 |
| Satanist olmak için neler yapılması gerekir? | şeyma büşra | Soru-Cevap | 12 | 24-09-2009 13:28 |
| PC'nin Bluetooth'u çekmesi için ne yapılabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 11-11-2008 22:45 |
| İngilizceyi çok iyi öğrenebilmek için neler yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 10-11-2008 19:46 |