Arama

Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Nisan 2016 Gösterim: 66.188 Cevap: 67
ilkbahar - avatarı
ilkbahar
Ziyaretçi
13 Şubat 2011       Mesaj #31
ilkbahar - avatarı
Ziyaretçi
Yapmanız gereken ise 1 adet kahve fincanı yulaf ununu, bir limon suyunu, limon suyu kadar eşit miktarda hint yağı ile badem yağını ve bir çorba kaşığı ıslatılmış kili karıştırıyoruz. Koyu olursa bir çorba kaşığı su da ilave ediyoruz. Bacaklarımıza sürdükten sonra 5 dakika sonra ovarak çıkarıyoruz. Bu lekeler bacaktan kir gibi çıkacaktır. Haftada bir gün..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim anlımda sivilcelerimvar napmalıyım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 12 yaşındayım.. sivilcelerim var ve oynamadan duramıyorum.. daha önce sirke denedim ama galiba faydası olmadı.. evde yapabileceğim kolay bir yol yada pratik bir yol varsa.. Lütfen yazın.. yardımınıza ihtiyacım var.. birde benim cipslere ve çikolatalara alerjim var vücudum geceleri kaşınıordu.. ALLERSET diye bir hapı 2 günde bir içiyorum sanki biraz faydası oldu ama hala kaşınıyorum ne yapmalıyım.. bu iki soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
elma sirkesiyle yıkayın yüzünüzü
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bir hafta önce bir yorum yapmıştım.. iki sorum olduğunu söyledim hala cevaplayan olmamış.. 12 yaşındayım diye başlamıştım.. galiba pek yararınız olamayacakMsn Confused
biruni - avatarı
biruni
VIP Önce Sağlık
25 Mart 2011       Mesaj #36
biruni - avatarı
VIP Önce Sağlık
sivilce vb izler için uyanık olunmalı, karaciğer de bişe olup olmadığına bakılmalı.
anti aging içeren kremler kullanabilirsiniz.
Düşüncene katılmam şart değil, düşünceni anlatman için savaşırım...
Theni's - avatarı
Theni's
Ziyaretçi
25 Mart 2011       Mesaj #37
Theni's - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
8 sne çektiğim illet!!

Sivilcenin Kesin Tedavisi...
Evet arkadaşlar sivilcenin kesin tedavisini burada şimdi sizlere anlatacağım. Ben bir doktor değilim ama bu hastalıktan 8 sene çekmiş birisiyim ve çok tecrübe sahibi oldum. Anlatacaklarımın kesinklikle bir ilaç veya kimyasal madde ile ilgisi yoktur. Herşey tamamen doğaldır. Anlatacaklarım sadece bir formüldür. İnanın ki 100% etkili bir formül.
Şu zamana kadar bulunduğum bölgede gitmediğim doktor piyasada kullanmadığım ilaç krem kalmadı. bunlara verdiğim paralar milyarları geçti ama hiç bir sonuç alamadım. Aslında bir sorunun sebebini bildiğiniz zaman bunun cevabı çok basittir. Onun için ilk önce sivilcenin nedenlerinden bahsedelim;
İnternette orda burda görmüşsünüzdür sivilcenin nasıl oluştuğunu, fazla salgılanan sebum(yağ hücreleri) gözeneklerde birikerek dışarıdan gelen dış etkenlerle birleşince ortaya sivilce çıkmaktaydı. Peki biz bu sorunun sebebini biliyoruz nasıl çözeriz. işe koyulalım.
İlk önce dış etkenler dış etkenler neler havada bulunan toz partikül vs şeyler ozaman bunlardan temizlenelim. Ben günde 3 kez yüzümü yıkayan birisiyim hemde her türlü sabunla denedim. Ama yok sivilceler çıkmaya devam ediyor. Üniversite hayatımda yurtta kalırken bazı arkadaşlarım vardı yüzlerini sabah kalkınca bile yıkamazlardı ancak banyodan banyoya ama adamın suratında bir tek sivilce bile çıkmazdı. Ozaman burda bir yanlışlık var sivilcenin sebeblerinden birisi buysa biz buna bir çözüm getirdik ama nafile ozman bunu bir kenara koyalım.
Şimdi de yağlanmaya geçelim benim yüzüm gerçekten yağlı bir yapıya sahip evet sivilce oluşmasına uygun. Ama bakıyorum çevremdeki insanları yüzleri nekadar yağlı ama yüzlerinde bir tek sivilce bile bulamassınız. Peki bu yağlardan nasıl kurtulucaz. Yağsız yiyecekler asitsiz yiyecekler yiyerek e tamam yağsız asitsiz yedik: Okadar krem ilaç kullandık Hatta ilaç kullanmakatan cildim kupkuru oldu ama gene çıkıyor gene çıkıyor. Sonra bir doktor bana bir ilaç önerdi (ilacın adını vermek istemiyorum karalamak veya reklam olmasın diye.. Ama bu sivilce haplarını alırken oluşucak hertürlü sorundan ölüm sakatlanma vs kullanan sorumludur diye hastanede imzalatılan bir kağıtla alınan ilaç diyeyim. özellikle karaciğere hasar veren ve kullanmadan önce ve sonra karaciğer enzimlerinizi ölçtürün diyen bir ilaç ve dudaklarda aşırı çatlama yapıyor.) Ben bu ilacı kullandım evet ilaç iyi geliyordu sivilcelerim geçmeye başladı 2-3 ay sonra tamamen geçmişlerdi ama yan etkileri çok aşırı olan bu ilaç artık bana zarar verdiğini anlamştım karın bölgemde bir baskı ara sıra nedensiz sancılar oluşmaya başlamıştı. Hoş ilacın prospektüsünde de yazan ilginç bir ibare vardı ilacın içinde bulunan "Kesin etki mekanizmasının ayrıntıları henüz bilinmemektedir." diye birşeydi ama evet gerçektende iyi geldi ama bakın sonra noldu. Bu ilaç bir yeri onarırken diğer bir çok yere zarar veriyordu ve hemen ilacın kullanımını kestim. ilacı bırakalı 3 hafta oldu ve tekrar çıkmaya başladılar ilaçtan 1-2 tane tekrar kullandım artık vücudum kabul etmiyordu. sonra bıraktım. Ve sivilcenin kesin çözümünü bulduktan sonra yani şu dönemlerde karaciğerime ani sancılar giriyor. inşallah kötü birşey olmaz. Ve benim size tavsiyem böyle ilaçları kesinlikle kullanmayınız. Bende ilaç kullanmaktan vazgeçtim
Ozaman bu çözüm kesinlikle yanlış dedim ve koyuldum internette bir araştırmaya. Araştırdıkça çok yeni şeyler öğrendim ve sivilcenin oluşum nedenini kesin olarak buldum. E tabi biraz önce bahsettiklerimde biraz da olsa sivilce yapabilir ama kanaatimce ancak %10 nu oluşturacak kadar diyebilirim. Bakın neymiş;

Yediklerimiz içtiklerimiz sonucu vücudumuzda toxinler oluşuyor vücut bunları bir şekilde dışarı atmak zorunda bu dışarı atma işlemi iki şekilde gerçekleştiriliyor.
1-Bağırsaklar ve Karaciğer yoluyla,
2-Terleme yoluyla,
vücut bunları iki yolunda düzenli çalışmasıyla dışarı atabilmekte 2 sinden birinde bir sorun olduğunda tek taraflı olarak bu işlem gerçekleştirilmeye devam etmekte Sivilce sorunu olan çoğu insanda bağırsak problemi görülmüştür. Bağırsaklar düzgün çalışmadığı zaman bu toxinler yoğun olarak ter bezlerine gönderilmekte buradan da gözeneklerden dışarı atılmaktadır. Terleme yoluylada dışarıya atılamayan toxinler gözeneklerde birikerek sivilce oluşumunu başlatmaktadırlar.
Evet sivilcenin oluşmasındaki tek neden toxinlerdir. Biz artık sivilcenin neden oluştuğunu biliyoruz. O zaman kendi çözümümüzü kendimiz üretebiliriz.

Şimdi toxinlerin yoğun olarak atıldıkları yer bağırsaklardır ve bunları düzenleyen karaciğer. e bağırsaklarda bir problem varsa biz bunu düzeltmeliyiz ki Toxinler gözenkelere hücum etmesinler veya gözeneklerin üstündeki yük hafiflesin. Yada bu toxinleri nötr hale getirmeliyiz.
HAVUÇ: Toxinleri vücuttan atmak için en iyi yiyeceklerden birisi ayrıca sivilce oluşumu A vitamini eksikliğinden de kaynaklanabilir. Havuçta ise betakaroten maddesi vardır. Vücudun ihtiyaç duyduğu a vitamini bu enzimle sağlanır. A vitaminin fazla alımı yan etki yapabilir. Ama havuç ile vücudun ihtiyaç duyduğu kadarını almasını sağlıyoruz. Betakaroten'in ise vücuda bir zararı yoktur. Yanlız fazla tüketimi sonucunda ten renginiz turunculaşabilir. Ayrıca sindirim sisteminize, gözünüze ve dişlerinize iyi gelir.
ELMA: Elma hem bir toxin avıcısı hemde ciltteki yaraları ve sivilcenin açtığı oyukları tamir etmekte en önemli yiyeceklerden birisidir.
SALATA: Salatanın %96 sı sudur ve cilde gerçekten iyi geldiği kanıtlanmış bir yiyecektir.
ÜZÜM SUYU: Üzüm suyu da oldukça iyi bir antioksidan bir maddedir. Ama sizin için bulması biraz pahalı bir yiyecek olabilir.
ISPANAK: Hafta da birkez mutlaka yemeye çalışın.
Burada yazdığım yiyecekler den havuç ve salatayı mutlaka hergün yemelisiniz. Elma yı ve üzüm suyunuda tavsiye ediyorum.

Bunlar benim tespit ettiklerim sizlerde küçük bir araştırma ile antioksidan yiyecekleri bulup onları tüketebilirsiniz.

Sonra cildinizi sabah akşam yıkamanızı tavsiye ediyorum ve tabiki ellerinizi yüzünüze değdirmeden naylon eldivenlerden kullanabilrsiniz. Yüzünüzü sabun kullanmadan yıkayınız yüzünüz zaten hassas bir yapıda bunun için sabun kullanmayın. Ben sabun ile yıkadığımda mikropları öldürdüğümü düşünüyordum. Ama şimdilerde öğrendim ki cildin üzerinde yer alan koruyucu bir bakteri tabakası varmış bu bakteriler gözeneklerden girecek mikropları engelliyormuş eğer fazla sabun kullanırsak bu tabaka bozuluyor ve mikroplar daha rahat girmeye başlıyorlarmış. Gazatede televizyonda duymuşsunuzdur. Koruyucu bazı sabun markaları vardı. Daha sonra bunlara davalar açılmış insanları kandırıyorsunuz aksine cilde zarar veriyorsunuz diye. Yani sabun kullanmak cildin yapısını yıkmakta. Bunun için sabun kullanmayınız. Bol bol spor yapın terleyin terleme yoluyla gözeneklerde kalan toxinleri atabilirsiniz ama terleme sonunda mutlaka iyi bir duş alın hiç olmassa yüzünüzü yıkayın. Sonra ben yüzümün çok yağlı olduğunu düşünerekten bir yağsızlaştırıcı krem kullandım %10 benzoyl içeren kremlerden ve gerçekten çok iyi geldi 3-5 gün kullanımdan sonra yüzümdeki yağı sildi daha sonra güvendiğiniz markaların yağsız nemlendiricilerinden kullanabilirsiniz.
Evet arkadaşlar sonuç olarak söylemeliyim ki bu formülü uygulamaya başladığım günden sonra 1 hafta içinde iyileşmeyi gözlerimle gördüm.
Ben bu formülü uygulayarak bu sorundan kurtuldum. Yazımın başında da söylediğim gibi nedenini biliyorsanız bir sorunun çözümüde çok basittir diye . Size 8 yıllık tecrübelerimi paylaştım 8 yıl boyunca denemediğim yol yöntem ilaç krem kalmadı kil maskeleri , çiçek maskeleri, pudralar, kremler, ilaçlar hiç biri fayda etmedi.
Aslında burada anlattılarımın bir ismi var Bunun adı DETOX yani vücudun düzgün çalışmasına yardımcı olmak .
Bu arada istediğiniz herşeyi yiyebilirsiniz ama toxini bol yiyecekler yediğinizde biraz daha çaba ile toxinlerden kurtulmaya bakın.
Karaciğerinize yardımcı olun.
8 yıl boyunca çektiğim bu hastalığı başkalarınında çekmesini istemediğim için bilgilerimi tecrübelerimi sizlerle paylaştım. Yorumlarınızı ve sorularınızı bekliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Haziran 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kıl ile masaj yap
cebrailazar - avatarı
cebrailazar
Ziyaretçi
24 Kasım 2011       Mesaj #39
cebrailazar - avatarı
Ziyaretçi
cildim sakalımı kesdıkten soonra cok yağlı oluyo
5555555555 - avatarı
5555555555
Ziyaretçi
18 Ocak 2012       Mesaj #40
5555555555 - avatarı
Ziyaretçi
ya bana bir sey soyleyin ben cildimin beyaz olmasini istiyorum ozelliklede yuzumun.

Benzer Konular

16 Mayıs 2015 / İsmail Soru-Cevap
31 Aralık 2019 / asiii_m Cevaplanmış
11 Nisan 2012 / fuat Soru-Cevap
20 Haziran 2015 / Misafir Cevaplanmış
17 Nisan 2013 / Misafir Soru-Cevap