| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir?
SİVİLCELERİME İYİ GELECEK BİR BİTKİ SÖYLERMİİSNİZ VE NASIL KULLANACAĞIMI... AYRICA 20 YAŞINDAYIM ERGENLİK SİVİLCESİ OLDUKLARINI DA DÜŞÜNÜYORUM.LEKE SİVİLCE FALAN İSTEMİYORUM YÜZÜMDE ARTIK...
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Sivilvelerim için ne yapmalıyım?
SİVİLCELERİM VAR VE CİLDİM BOZUK NE YAMALIYIM
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
bie dermotologdan tıbbi destek alabilirsiniz.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
yüzüne sabunu masaj yaparak sür.kuruyunca yıka.daha sonra yüzüne nemlendirici sür.ama nemlendirici olsun diğer kremler yüzünü iyice berbat eder.kolay gelsin
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
yüzünü elme kabuğu ile temizleyebilrsin, yada limon suyu ile hemen çözüm için de sirke dene....
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
ARKADASLAR SİVİLCELER ANCAK VÜCUDUN İSTEDİĞİ TEK ŞEY ılıktan biraz daha sıcak su ve beyaza sabun ile yıkayın göreceksiniz deneyin işe yarar sizin mutluluğunuz benim mutluluğum ))
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ben çoooook sivilceliydim sonra hergün yatmadan önce yüzüme ılık su ve beyaz sabunla masaj yatım şimdi çok rahatım sivilce felan kalmadı deneyin mutlaka bişi kaybetmessiniz
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
çok teşekkürler
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| sivilce için ne yapılmalı, sivilce için ne yapılır, sivilceler için ne yapmalıyım, sivilceler için ne yapılabilir, sivilceler için ne yapılır, |
Sivilcelerin azalması için neler yapılabilir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boy uzatmak için neler yapılmalıdır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 361 | 4 Saat Önce 18:55 |
| Saçların çabuk uzaması ve düz olması için ne yapılabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 78 | 1 Gün Önce 18:29 |
| Satanist olmak için neler yapılması gerekir? | şeyma büşra | Soru-Cevap | 12 | 24-09-2009 13:28 |
| PC'nin Bluetooth'u çekmesi için ne yapılabilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 11-11-2008 22:45 |
| İngilizceyi çok iyi öğrenebilmek için neler yapmalıyım? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 10-11-2008 19:46 |