Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Askerlik yapamaz kriterleri nelerdir?#22 (link) | |
| ..Forget Me Not.. |
inceleyiniz Alıntı:
| |
| | Askerlik yapamaz kriterleri nelerdir?#23 (link) |
| Ziyaretçi |
mrblar. bişi sorucaktım %42 özürlü raporum var beyazkartım var özürlü kimlik kartımda cıkıyor bu sene 90 lıyım askere alırlarmı beni raporda sürekli yazıyor ondan sordum cvplarsanız sevirinim saygılar ..
Son Düzenleyen mahmut12345; 30 Haziran 2009 @ 13:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi |
| | Askerliğe elverişli değildir hangi durumları kapsar?#26 (link) |
| Ziyaretçi |
Benim gözlerimde ikisinde ayrı ayrı farklı bozukluklar var.Bunlar sol göz uzağı görememe derecesi 2,25 sağ göz ise 1ile 2 derece arasında şaşılık derecesi var buna bağlı olarak göz tembelliği var yine aynı gözde yüzde40 ile 50 arasında görme kaybı var.Askerlik tecil muayenesinde renk görü olduğum anlaşıldı .Benim öğrenmek istediğim bu sıkıntılar varken askere gideçeğim zaman askerlik muayenesinde askerlikten muaf olma durumu söz konusu olurmu yada askerlik yapmama engel teşkil eder mi.Aydınlatırsanız sevinirim cevabınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
|
| | Askerlik yapamaz kriterleri nelerdir?#27 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
| |
| | Askerlik yapamaz kriterleri nelerdir?#28 (link) | |
| Ziyaretçi | Alıntı:
inceleyiniz | |
| | Askerlik yapamaz kriterleri nelerdir?#30 (link) |
| Ziyaretçi |
arkadaşlar soruma lütfen cevap verin küçükken bisikletten düşüp kolumu kırmıştım ve hatalı ameliyat sonucu kolum yanlış kaynadı şuan kolum yamuk duruyor ama kullanımında hiçbir sorun yaşamıyorum askere alırlar mı beni cevap lütfen
|
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Askerlik yapamaz kriterleri nelerdir? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Açık liseden mezun olma kriterleri nelerdir? | erdinç aktaşöz | Soru-Cevap | 28 | 22 Ekim 2012 13:35 |
| İstanbul Üniversitesi yatay geçiş kriterleri nelerdir? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 28 Ocak 2012 19:22 |
| Bir öğrencinin başarılı olma kriterleri nelerdir? | Misafir | Soru-Cevap | 0 | 13 Ocak 2012 20:46 |
| Uluslararası Maraton Birliği kriterleri nelerdir? | Misafir | Soru-Cevap | 1 | 9 Haziran 2011 16:33 |
| Kafkas Üniversitesi'ne geçiş kriterleri nelerdir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 1 | 26 Ocak 2009 19:29 |