MSN neden yüklenmiyor? Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Ziyaretçiler :: > Soru-Cevap
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-11-2008   #1 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
MSN neden yüklenmiyor?

pc dekı msn programını sildim ve yenısını yuklemek istedım windows live mesengeri kapatın diye bir kutu çıktı ve hata :file not found diye bişe yazıyor . fakat ben eskı msn programını prog ekle ve kaldır blmndn kaldırmıştım neden bole dedı ven e yapmam gerekıyo bılemedım şimdiden teskrlr
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-11-2008   #2 (mesaj-linki)
Ziyaretçi
Cvp: Msn yüklenmıyor,neden?

merak etme messengeri kaldr we yeniden yükle ama yüklemeden önce yani kaldırdıktan sonra yeniden başlat aynı sorun benim başımada gelmiş ti...
Eski 16-11-2008   #3 (mesaj-linki)
CrasHofCinneT - avatarı
Cvp: Msn yüklenmıyor,neden?

Windows Live Messenger - WLM - MSN - MSN Messenger | MsXLabs

İndirip kurunuz...
Eski 06-12-2008   #4 (mesaj-linki)
OzquR01
Cvp: Msn yüklenmiyor, neden?

Karde$ allah RızaSı için yarDım edin ya ßén ßurdan mSn Yükledim ing.. Sonra siLdim yiné ßurdan ßa$ka ßi mSn Yüklemek iStedim Olmadı Sonra ßa$ka Yükledim olmadı hiçßirini kaßul etmiyO.. hata WeriyO we(çok zararlı hata) yazıYo deLi Oldum 1 aydır mSn kullanamıYOrum allah Rızası için SeSimi Duyan warSa aCilén yardıM étSin.....

ya Noluurrr ßékliyOrum hadiiiiiiiii ték umudum Siz kaldınız

Son Düzenleyen OzquR01; 06-12-2008 @ 14:26. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 06-12-2008   #5 (mesaj-linki)
OzquR01

yaW ßiri yardıM édécék mi?
Eski 06-12-2008   #6 (mesaj-linki)
AngelFRANTIX - avatarı

MSN'den Kurtulun!

Windows Live Messenger'ı sıfırdan kurmakta zorlanıyor musunuz? Bilgisayarınızdaki eski sürüm Messenger'ları ZapMessenger ile temizleyin. Microsoft'un Messenger türevlerini bilgisayardan kaldırmak bazen tam bir karın ağrısına dönüşebiliyor. Dolayısıyla tertemiz bir kurulum yapmak imkansız hale geliyor.

Windows Live Messenger'ın uyumlu bir sürümünü kurmaya çalışırken "Bilgisayarınızda daha yeni bir sürüm var" gibi uyarılar almaktan sıkıldıysanız, ZapMessenger'ı deneyin. Sisteminizde bulunan MSN Messenger, Windows Live Messenger ya da Windows Messenger uygulamalarını kökünden temizleyen program, portatif olarak USB'den de kullanılabiliyor ve çalışmak için Microsoft .net Framework 2.0 gerektiriyor.

Not:
Proğramı çalıştırdıktan sonra starta basarsanız direk silme işlemi yapmaktadır...

ZapMessenger indirmek için tıklayın.

İşletim sisteminiz güncellenmiş ise aşağıdaki proğramları kurmaya gerek yok.
Eğer hata alırsanız ilgili linki tıklayıp yükleyiniz.
Microsoft .net Framework 2.0 indirmek için tıklayınız...

Eğer Windows İnstaller hakkında bir hata alır iseniz lütfen aşağıdaki ilgili olan linki tıklayın indirin...

Windows Installer 3.0

Windows Installer 2.0

Windows Installer 3.1
Eski 07-03-2009   #7 (mesaj-linki)
ahmetsaylak
Cvp: MSN yüklenmiyor, neden?

msn 9 yükleme hatası çözüldü
Ashampoo UnInstaller adlı programla sorununuzu kesin cözeceksınıs
Eski 02-08-2009   #8 (mesaj-linki)
Cvp: Windowsta sistem geri yükleme nasıl olur?

selm arkadaslar benım bılgısayarım msn yuklemıyor acaba nasıl oluyor soylermısınız
Eski 16-09-2009   #9 (mesaj-linki)
Misafir

kardeş aynı msn hatasını bendede veriyo sen bi çözüm bulduysan banada yardımcı olurmusun.
Eski 16-09-2009   #10 (mesaj-linki)
Misafir

kardeş aynı msn hatasını bendede veriyo sn bi çözüm bulduysan banada yardımı olurmusn

bi süre önce bilg. format attım msn son sürümünü kendi sitesinden indirmeye çalıştığımda sayfa bulunamadı dior elimde eskiden burdan indirmiş olduğum dosya da var (kurulumu int üzerinden yapıyor oda) fakat kurmaya çalıştığımda int bağlantısı yok diyo fakat int girebiliyorum bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar bi yardım

resim1
Imageshack - cennetiz4.jpg burda yükleniyor dio sonra;

resim2

Imageshack - adsz2gac int bağlatısı yok diyo ama int bağlantım var

Son Düzenleyen Misafir; 16-09-2009 @ 01:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
msn, yüklenmiyor
msn neden yuklenmiyor, msn son surum yuklenmiyor, msn yuklenmiyor, msn yuklenmiyor neden, yeni msn yuklenmiyor,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN neden yüklenmiyor? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
'Windows Live Messenger Yüklenmiyor' hatası neden kaynaklanır? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 3 Hafta Önce 19:43
Silverlight yüklenmiyor, yardımcı olur musunuz? Kaan Köksal Soru-Cevap 10 19-09-2009 01:33
MSN 2009 yüklenmiyor, ne yapmalıyım? sevdalı Soru-Cevap 1 03-06-2009 19:38
ActiveX yüklenmiyor, ne yapabilirim? ADVERSY Soru-Cevap 1 16-05-2009 17:50
Kan neden kırmızıdır? Çimen neden yeşildir? Deniz ve gökyüzü neden mavidir? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 23-12-2008 21:55