| | #1 (mesaj-linki) | |
| Foruma nasıl resim eklerim?
SLM BENİM SORUM ŞU OLACAK BEN Bİ SİTEYE RESMİMİ KOYMAK İSTİYORUM AMA HER SEFERINDE HATA RAPORU GELİP RESİM YÜKLEYEMİYORUM BUNUN SEBEBİ NEDİR? ŞİMDİDEN TŞK EDERİM...!
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Foruma nasıl resim eklerim?
kendi resminizse hemen hemen her sitede avatar için seçilen resmin belli bir boyutta olması gerekir. ve avatar formatında( tumbnail) olması istenir. muhtemelen resmin boyutlarından kaynaklı bir sorundur.. yöneticiyle temasa geçin yada imageshack türü upload sitelerinden birinden resminizi avatar boyutunda link alın | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
İlave olarak linki inceleyiniz Foruma Nasıl Resim Eklenir? | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
aslında site adresini bilsek yardım olur ama o zaman reklam olur bunun yerine hata raporunu yazı olarak veya resim olarak ekleseymişiniz farklı yorumlar yardım seçenekleri çıkabilirdi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Foruma nasıl resim eklenir?
Forum'a Resim nasil ekliyorsun???Bakiyorum ama ekleye miyorum... ImageShack Toolbar! Gözat... tuşuna tıklayıp yüklemek istediğiniz resmi seçin. Ardından host it! tuşuna tıklayın ve resmin yüklenmesini bekleyin. Yükleme bittikten sonra sayfanın altında yer alan Hotlink for forums (1) bölümündeki adresi seçip kopyalayın ve mesajınıza yapıştırın... BUMU LAZIM Resim'li anlatirsaniz sevinirim. Son Düzenleyen T_walkeR; 03-02-2009 @ 14:30. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Forum'a Resim nasil ekliyorsun???Bakiyorum ama ekleye miyorum...
İşte Link >> Foruma Nasıl Resim Eklenir? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| İmza ya da resim nasıl ekleniyor?
ben de bir MSXLABS üyesiyim ve imzamda resimde bulundurmak istiyorum.Nasıl yapabilirim_?
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: İmza ya da resim nasıl ekleniyor?
Forumu Nasıl Kullanırım? - (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme) | |||||
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Siteye resim nasıl eklenir?
bu site ye nasıl fotograf atılıyor atıyorum yuklenmiyor yuk lu gozukuyor ama sitede yok | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Siteye resim nasıl eklenir?
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| eklerim, foruma, resim |
| bilgisayara nasil resmini yukleme, |
Foruma nasıl resim eklerim? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Foruma nasıl video eklenir? | cem32 | Soru-Cevap | 14 | 30-09-2009 14:11 |
| Sitenizdeki "Yardım Hattı" özelliğini kendi siteme nasıl eklerim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 14 | 22-06-2009 22:19 |
| Foruma nasıl üye olabilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 28-01-2009 10:02 |
| İmzama nasıl hareketli resim eklerim? | cem32 | Soru-Cevap | 4 | 12-11-2008 12:47 |
| Foruma Nasıl Resim Eklenir? | CrasHofCinneT | Resim Galerisi | 0 | 23-10-2005 06:39 |